Lifestyle|24.04.2022 11:30

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Για πρώτη φορά αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Newsroom

Μπορεί να έχουν περάσει 26 χρόνια από τον θάνατό της, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού -και θα συνεχίσει επί δεκαετίες να το προκαλεί. 

26 χρόνια μετά το θάνατό της και η «εθνική σταρ» -για πολλούς- έχει τη δική της σελίδα στο Instagram την οποία και διαχειρίζεται ο μονάκριβος γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ. Σε αυτό το προφίλ στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη ζωή της αείμνηστης ηθοποιού και σίγουρα θα δούμε εκατοντάδες αδημοσίευτα πλάνα στο μέλλον καθώς είναι γνωστό πως η κινηματογραφική Λίζα Πετροβασίλη είχε τον προσωπικό της φωτογράφο που την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα. 

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που ανέβηκε στο προφίλ Aliki Vougiouklaki Official, βλέπουμε για πρώτη φορά πλάνο από τον γάμο της ηθοποιού με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Φωτογραφία που μετρά σχεδόν 60 χρόνια ζωής. Στη λεζάντα που κοσμεί την ανάρτηση δεν λείπει και η νοσταλγική περιγραφή:

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας. Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο video στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου».

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της»

Σε κάποιες πικάντικες αποκαλύψεις προέβη ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Γνωστός για την αφοπλιστική του ειλικρίνεια αποκάλυψε μία συνομιλία τους από «εκείνα» τα χρόνια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε τη σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε "Ποια είναι πιο ωραία; Εγώ ή η Αιμιλία;". Και της λέω "η Αιμιλία" και το εννούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, "καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;". Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. "Παρ’ το" μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

Δημήτρης Παπαμιχαήλφωτογραφίαειδήσεις τώραγάμοςΑλίκη Βουγιουκλάκη