Lifestyle|25.04.2022 17:15

Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμά της για δημοσίευμα με ηλικιακό υπαινιγμό - «Κρίμα που προσβάλλεις εκατομμύρια γυναίκες»

Newsroom

Ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο περί «μεγάλης διαφοράς ηλικίας» από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπάσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το εν λόγω άρθρο που στοχεύει αρνητικά τη γυναικεία ύπαρξη, τις επιλογές, τον έρωτα και τη ζωή. Ένα άρθρο που κρύβει ηλικιακό ρατσισμό και που όπως είπε και η κυρία Μελέτη έχει ως αποδέκτες εκατομμύρια γυναίκες. 

Και κάπου εδώ ο λόγος πηγαίνει σε εκείνη:

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακύκλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ Δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να το κάνουμε.

Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα. Κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες "είδηση" στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη (κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια-) από τον άντρα της. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημά σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς. Γενικά να αντιληφθείς. Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος, θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογύνικες αλλά μισανθρωπιστικές απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας.

Για τους ίδιους λόγους. Κρίμα που προσβάλλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλά είχαν κ τα κότσια να ακολούθησαν τη καρδιά τους επιλέγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μιας πιο ενωτικής κοινωνίας. Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητάς σου.

Δόξα τω θεω ωστόσο, στο σύνολό τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν. Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον "μεγαλύτερη" είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι "μικρότερη" αλλά απλά "μικρή". Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια. Καλή συνέχεια! Κ καλή επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

σύζυγοςηλικίαΕλεονώρα Μελέτηανάρτησηειδήσεις τώρα