Lifestyle|26.04.2022 12:00

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έντονες αντιδράσεις για το βίντεο με το «Χριστός Ανέστη» - «Τρομακτική κίνηση ασέβειας»

Newsroom

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε το βίντεο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψέλνει στην εκκλησία το «Χριστός Ανέστη». 

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, επέλεξαν τις Σπέτσες προκείμενου να περάσουν το Πάσχα παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε ένα απόσπασμα που ανέβηκε στα social media, η 39χρονη φαίνεται στον άμβωνα να ψέλνει το «Χριστός Ανέστη». Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, στο Instagram και αμέσως συγκέντρωσε πολλά σχόλια -κάποια από αυτά με πολύ αρνητική διάθεση. 

 

Όπως φαίνεται από την εν λόγω ανάρτηση, κάποιοι τοποθετήθηκαν με τα εξής λόγια: «Τρομακτική κίνηση ασέβειας», «Δεν είχαν ψάλτη εκεί», «Απαγορεύεται να καθόμαστε μπροστά στην Ωραία Πύλη», «Γυναίκα με παντελόνι και επάνω στην Ωραία Πύλη...Μάλιστα!».

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η κίνηση που ενόχλησε έντονα το κοινό δεν είναι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ψέλνει το «Χριστός Ανέστη» αλλά ότι φοράει παντελόνι και ότι βρίσκεται στην Ωραία Πύλη, στην οποία απαγορεύεται να εισέρχονται γυναίκες. 

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η εκκλησία ήταν κλειστή και ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να ανέβει στο ιερό και να ψάλλει τον ύμνο.

Πάσχαύμνοςειδήσεις τώρααντιδράσειςΕλεωνόρα Ζουγανέλη