Lifestyle|27.04.2022 10:15

Έλενα Τσαγκρινού: Επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της με γνωστό Dj - Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP
Έλενα Τσαγκρινού NDP

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Mike, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, η Έλενα Τσαγκρινού γύρισε σελίδα στη ζωή της, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως εδώ και λίγο διάστημα είναι σε σχέση με άνθρωπο από τον χώρο της μουσικής. 

Ειδικότερα, οι φήμες ήθελαν την 27χρονη να είναι σε σχέση με τον Dj Stephan χωρίς ωστόσο να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε σχετικές ερωτήσεις που της τέθηκαν από δημοσιογράφους. 

Στα πιο πρόσφατα νέα τώρα, ο γνωστός Dj με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωσε τις φήμες. To ζευγάρι βρέθηκε στα Μετέωρα και η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου και διέμειναν.

Ακολουθεί το εν λόγω πλάνο 

Πριν από λίγες εβδομάδες, στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως χώρισε από τον Mike μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

«Ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Ήταν μια κοινή απόφαση, δυο διαφορετικοί δρόμοι και όλα καλά. Κάποια στιγμή μπορεί με τον άνθρωπό σου να πάρεις μία απόφαση και να είναι σωστή. Για μας ήταν σωστό να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Το συζητούσαμε καιρό, απλά έφτασε η στιγμή που έπρεπε να ακολουθήσει ο καθένας τη ζωή του. Έχουμε επαφές, όλα καλά. Σίγουρα όταν ξαναβρεθούμε θα πούμε ένα γεια. Είναι ωραίο να κρατάς καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις ζήσει τόσα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστριαΑναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Mike, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν είναι ωραίο να γυρίζεις πίσω σε κάτι που έχεις δοκιμάσει αν και ποτέ δεν ξέρουμε».

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από εμφανίσεις της τραγουδίστριας καθώς και κάποια πλάνα με τον πρώην σύντροφό της Mike

φωτογραφίασχέσηειδήσεις τώραinstagramdjΈλενα Τσαγκρινού