Lifestyle|27.04.2022 14:45

Βίκυ Βολιώτη: «Θα έμπαινα στη διαδικασία και δεύτερης υιοθεσίας»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη και σε μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, μέσα σε έναν μήνα, αλλά και για τα σχέδια να υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι προκειμένου να έχει αδελφάκι η μικρούλα.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Μια ιστορία αγάπης» (θέατρο Άνεσις), είπε αρχικά αναφορικά με τον χρόνο και τα αγαπημένα της πρόσωπα: «Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και σε ένα μεγάλο βαθμό, το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος, που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο χρόνο, αλλά δεν έχω». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς η 7,5 ετών κόρη της βλέπει τη δουλειά της: «Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις. Η κόρη μου πολλές φορές βλέπει ανταγωνιστικά τη δουλειά μου».

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε και για τη διαδικασία της υιοθεσίας αποκαλύπτοντας πως όσο δύσκολη κι αν είναι, θα ήθελε να υποβληθεί ξανά σε αυτή: «Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία. Όταν την είδα, είπα αμέσως "αυτό είναι το παιδί μου". Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ. (...) Η Άννα ζητάει συνεχώς αδερφάκι και θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία αυτή».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή

Η Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της 7,5 ετών κόρης της αλλά και την υπόθεση της Πάτρας

Καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός και μέλος της θρυλικής παρέας του «Λόγω τιμής», ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την υιοθεσία της 7,5 ετών κόρης της την οποία έφερε από την Αιθιοπία σε ηλικία 8 μηνών.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Μια ιστορία αγάπης» (θέατρο Άνεσις) υιοθέτησε με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή, την κόρη της όταν ήταν μόλις 8 μηνών. «Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για 'μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η ίδια, τοποθετήθηκε με τα εξής λόγια: «Είμαι σοκαρισμένη όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μια απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μια στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη. Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής».

υιοθεσίαειδήσεις τώρακόρηΒίκυ Βολιώτη