Πρώην υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν πράγματι παιδόφιλος»
NewsroomΘύελλα οργισμένων αντιδράσεων, επικρίσεων, αλλά και πιο μετριοπαθών σχολίων έχει προκαλέσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων από τον Μάικλ Τζάκσον.
Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του «Leaving Neverland», που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον Μάικλ Τζάκσον, ενώ ήταν ακόμη αγόρια, η Άντριαν ΜακΜάνους αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εξιστορώντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη «δράση» του ποπ καλλιτέχνη.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας παιδόφιλος, που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο της «Neverland».
«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», αναφέρει η 56χρονη γυναίκα και συνεχίζει: «Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα».
Μάλιστα, ισχυρίζεται πως όταν έμπαινε στο δωμάτιό του για να καθαρίσει, έβρισκε συχνά εσώρουχα του Τζάκσον και ανήλικων αγοριών στο τζακούζι, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη κι άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.
- Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
- Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
- Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
- Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα