Lifestyle|28.04.2022 11:30

Παναγιώτα Βλαντή: «Η ερώτηση για το παιδί με ενοχλεί. Με φέρνει σε δύσκολη θέση»

Newsroom

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τους γονείς της που δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική, για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της, αλλά και τη μητρότητα και την επίμαχη ερώτηση που δέχεται κάθε γυναίκα αν πατήσει τα 30 και δεν προσαρμοστεί σε στερεότυπα. 

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε και μέσα από τη συμμετοχή της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», μίλησε και για τη συμμετοχή της στην εν λόγω σειρά, λέγοντας πως στην αρχή φοβόταν τον ρόλο καθώς ήταν «έξω από αυτήν». Το γεγονός όμως πως έχει μάθει να δουλεύει, έκαναν τους φόβους της να υποχωρήσουν. 

Σε σημείο της συζήτησης είπε αναφορικά με το ξεκίνημά της στην υποκριτική και για το ότι οι γονείς δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την τέχνη: «Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου "πρέπει να πετύχεις". Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε”», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως την φωνάζουν «σπασικλάκι», γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

Αναφορικά με προσωπικά της δεδομένα και τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, με τον οποίο παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2021, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, είπε: «Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Σε σημαντικό σημείο της συνέντευξης μίλησε για κοινωνικά στερεότυπα δηλώνοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει την κοινωνία -ότι θα πρέπει αν παντρευτεί στα 30 και να κάνει παιδί στα 35, τονίζοντας πως την ενοχλεί η ερώτηση σχετικά με το πότε θα κάνει παιδί μία γυναίκα, διότι αυτή η ερώτηση τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή

Ελένη ΜενεγάκηπαιδίΠαναγιώτα Βλαντήειδήσεις τώραμητρότητασυνέντευξη