Lifestyle|02.05.2022 15:10

Άγγελος Μπράτης: «Δεν θα είμαι στο GNTM, το ξέρω καιρό» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απομάκρυνσή του

Newsroom

Το GNTM επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης δεν θα βρίσκονται στον επόμενο κύκλο, ενώ ο Γιώργος Καράβας φαίνεται να ετοιμάζεται να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή. «Για να γράφεται ότι το GNTM θα ξεκινήσει χωρίς εμένα, μάλλον έτσι είναι. Το ξέρω πολύ καιρό τώρα. Ήμουν από την αρχή πολύ θετικός για μια νέα αρχή» δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η αποχώρησή του έχει σχέση με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, απάντησε: «Σας απάντησα, ήμουν θετικός για μια νέα αρχή. Αυτό σημαίνει ότι έχω νέα αρχή στο ατελιέ μου και είμαι πάρα πολύ απασχολημένος και έχω πάρα πολλούς πελάτες, θα κάνω μια νέα κολεξιόν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αυτή τη χρονιά, το GNTM 5 θα είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια, όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα, στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

GNTMΆγγελος ΜπράτηςΖενεβιέβ ΜαζαρίμόδαΒίκυ Καγιάειδήσεις τώραGNTM 5