Lifestyle|04.05.2022 13:15

Λάουρα Νάργες: Έγκυος στον 5ο μήνα - Τον Ιούνιο ο γάμος με τον Χρήστο Σαντικάι

Newsroom

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Λάουρα Νάργες με το ευτυχές γεγονός να μεταδίδεται και σε σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Ειδικότερα, οι φήμες πως η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα επιβεβαιώθηκαν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, η 31χρονη βρίσκεται στον 5ο μήνα της κυήσεώς της. Τόσο η ίδια, όσο και ο 28χρονος αγαπημένος της, Χρήστος Σαντικάι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα αναφέρουν ότι αναμένεται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο.

Ακολουθεί το βίντεο με το ρεπορτάζ της εκπομπής 

Η νεαρή παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης πυροδοτήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο Χρήστος Σαντικάι είχε πραγματοποιήσει δημόσια έξοδο σε μία απονομή δίσκου, χωρίς όμως να συνοδεύεται από την αγαπημένη του, η οποία προφανώς δεν ήθελε να γίνει φανερή η εγκυμοσύνη της.

Το ζευγάρι σε ένα μήνα θα γιορτάσει έναν χρόνο από το ξεκίνημα της σχέσης τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» τον Δεκέμβριο του 2021, η Λάουρα Νάργες είχε αναφερθεί στον έρωτα της ζωής της, ο οποίος ασχολείται με το τραγούδι και είχε γίνει γνωστός από την παιδική του ηλικία ψέλνοντας ύμνους, λέγοντας τα εξής λόγια: «Φέτος στο παραμύθι μου, βρήκα τον πρίγκιπά μου. Ο Χρήστος για μένα είναι το καλύτερο δώρο, κλείνουμε 6 μήνες μαζί. Δεν τον είχα δει μικρό να τραγουδάει, ήμουν στη Γερμανία τότε».

εγκυμοσύνηγάμοςειδήσεις τώραΛάουρα Νάργες