Lifestyle|09.02.2019 12:33
Θύμα χάκερ η Φλορίντα Πετρουτσέλι (pic)
NewsroomΗ Φλορίντα Πετρουτσέλι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media ότι ο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram παραβιάστηκε με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να είναι εκτός λειτουργίας.
Ειδικότερα, έγραψε: «Επιτέλους έχω ξανά το προφίλ μου πίσω! Για πέντε μέρες όπως ίσως καταλάβατε δεν είχα κανέναν έλεγχο του προφίλ μου, το οποίο είχε χακαριστεί. Χάρη στην ακαριαία αντίδραση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και του Instagram, επανήλθε σχεδόν όπως πριν με μερικές απώλειες φωτογραφιών και φίλων. Προσοχή μεγάλη στα email που λαμβάνεται από Instagram και Facebook και ελέγχετε πάντα την αυθεντικότητα του αποστολέα πριν απαντήσετε. Φιλιά».
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»