Lifestyle|06.05.2022 13:00

Έλενα Αθανασοπούλου μετά την ανάρτηση του Κωστόπουλου: «Αυτοαποκαλούμαι ''στρατηγός'' για να βρω τη δύναμη ν' αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση»

Newsroom

Την παραίτηση του υπέβαλε ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, έπειτα από μήνυση που λέγεται ότι κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, κατονομάζοντας τον ίδιο ύστερα από τον βιασμό της προ 12ετίας. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται σε αυτά ο σκηνοθέτης. 

Τα τελευταία 24ωρα, η συγκεκριμένη υπόθεση συζητιέται έντονα στα Μέσα. Η Έλενα Αθανασοπούλου, μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media ο Κώστας Κωστόπουλος, έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook: «Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ».

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

Παράλληλα, η Έλενα Αθανασοπούλου έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό». «Δεν θέλω ούτε να λέω ούτε ν' ακούσω τ' όνομά του. Καλώς έκανε την ανάρτηση που έκανε, ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει. Εκείνος αποφάσισε ν' αποχωρήσει από τον Σασμό, ο κόσμος θα κρίνει και αργότερα η δικαιοσύνη. Εγω βρίσκομαι στην Αθήνα και συναντήσεις με τον δικηγόρο μου. Είναι δυνατόν να έβγαινα μπροστά μετά από τόσα χρόνια μια ψευδή καταγγελία; Την έχω ανάγκη, την υποστήριξη του κόσμου και είμαι ευγνώμων για αυτήν την αγάπη που δέχομαι. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι στο πλευρό μου από την αρχή που αποφάσισα να τους πω το βίωμα μου και το μυστικό που κρατούσα όλα αυτά τα χρόνια. Βρέθηκαν άτομα που έχουν βιώματα άσχημα από τον άνθρωπο που κατηγορώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η δική μου υπόθεση θα δυναμωθεί και θα φαίνεται ότι λέω σίγουρα την αλήθεια. Χρειάζεται δύναμη και χρόνος για να εξιστορήσεις τέτοια άγρια περιστατικά».   

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε μήνυση που δεν έχει τεθεί στα υπόψη μας» λέει ο δικηγόρος του Κωστόπουλου

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε ο δικηγόρος του Κώστα Κωστόπουλου, Νικόλαος Βιτώρος, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Δεν μπορούσε να σχολιάσουμε μήνυση, η οποία δεν έχει τεθεί υπόψη μας. Ο Κώστας Κωστόπουλος θα σεβαστεί απόλυτα τις νόμιμες διαδικασίες και θ' απευθυνθεί και ο ίδιος, την κατάλληλη ώρα, στη Δικαιοσύνη για να προασπίσει την αλήθεια και την προσωπικότητά του» ανέφερε ο κ. Βιτώρος. 

Σασμόςειδήσεις τώραΚώστας Κωστόπουλοςσκηνοθέτης