Lifestyle|07.05.2022 09:00

Αλέξης Παππάς: «Τον ρόλο στο Survivor τον εμπνεύστηκα από τον Κέβιν Σπέισι στο House of Cards»

Newsroom

Αν και την τελευταία διετία έχει ασχοληθεί πολύ ενεργά με τα ριάλιτι και την έκθεση που αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Παππάς σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις. Κάνοντας μία εξαίρεση, ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και το ξεκίνημά του στον χώρο δηλώνοντας αρχικά πως ήρθε στην Αθήνα, λόγω ξεσηκωμού που είχε γίνει στο παρελθόν στη Βόρεια Ήπειρο. «Τεσσάρων ετών ήρθα στην Αθήνα. Ξεκίνησα να δουλεύω πολύ νωρίς, γιατί είχα την ανάγκη να δώσω κάτι πίσω», είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή του στην ηλικία των 19 ετών, «Με πλησίασε μία κοπέλα, με την οποία υπήρχε ένα φλερτ και μου είπε να ασχοληθώ με τον χώρο».

Αναφορικά με το Survivor και την πολυσυζητημένη συμμετοχή του, o Αλέξης Παππάς δήλωσε: «Ψυχολογούσα πολύ καλά τα παιδιά. Αυτό που δεν ξέρει για εμένα ο κόσμος, είναι ότι από ένα σημείο και μετά, έπαιζα έναν ρόλο συγκεκριμένο, το παιχνίδι είναι σαν σκάκι. Τον ρόλο τον εμπνεύστηκα από το House of Cards. Ο Κέβιν Σπέισι είχε μια περίεργη σχέση με τον τηλεθεατή, απευθυνόταν σε εκείνον». Όσο για το πώς ένιωθε στο ριάλιτι επιβίωσης; «Βασανιζόμουν στο ριάλιτι, όσο κι αν έδειχνα ότι είχα τον έλεγχο. Κι ήρθε η ώρα που έκανα αυτό που έπρεπε για να ψηφίσει ο κόσμος και να με διώξει. Την τελευταία εβδομάδα, εσκεμμένα ήμουν κατά του Τζέιμς».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ριάλιτι Bachelor, το οποίο και έχει εισπράξει πολύ αρνητικά σχόλια από την κοινή γνώμη σχετικά με το περιεχόμενο του: «Πήγα, γιατί ήταν μια άλλη εμπειρία. Οπτικά ήταν πιο κοντά σε εμένα, γιατί ως μοντέλο φορούσα πολύ συχνά κοστούμια». 

Τη σκυτάλη της κουβέντας κάποια στιγμή πήρε και η σχέση του με την Αλέσια, με την οποία χώρισε λίγο πριν μπει στο ριάλιτι με θέμα τον έρωτα. Ο χωρισμός τους μάλιστα, είχε συζητηθεί έντονα με εκείνη να υποστηρίζει πως χώρισαν, διότι δεν μπορούσε να δεχτεί τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως ο πραγματικός λόγος είναι μια άλλη σχέση, που είχε βρει εκείνη. «Όταν είσαι σε σχέση, πολλά πράγματα μπορούν να συγχωρεθούν, αλλά να κάνεις σχέση με άλλον δεν χωράει στη σκακιέρα».

ειδήσεις τώραOPENΘέμης ΓεωργαντάςΑλέξης ΠαππάςSurvivor