Lifestyle|07.05.2022 10:00

Mike Hagerty: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο «Mr Treeger» από τα «Φιλαράκια»

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Μάικ Χάγκερτι (Mike Hagerty) σε ηλικία 67 ετών με τις συνθήκες θανάτου του να μην έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ο ηθοποιός, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», όπου υποδυόταν τον κύριο «Treeger» ή αλλιώς τον επιστάτη της πολυκατοικίας που ήθελε να κάνει έξωση στην Rachel και στην Monica.


Ο γνωστός ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως: «Boston Legal,» «Brooklyn Nine-Nine,» «Cheers» «Community» «CSI,» «Curb Your Enthusiasm» «Entourage» «ER» «Ghost Whisperer,» «Glee».

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Μπρίτζετ Έβερετ (Bridget Everett), συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Somebody, Somewhere του HBO, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστά τα αίτια του θανάτου. «Με μεγάλη θλίψη, η οικογένεια του Μάικ Χάγκερτι, ανακοίνωσε τον θάνατό του χθες στο Λος Άντζελες», έγραψε η Έβερετ instagram. 

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια του Μάικ Χάγκερτι ανακοίνωσε τον θάνατό του χθες στο Λος Άντζελες. Ένας αγαπημένος ηθοποιός, η αγάπη του για την πατρίδα, το Σικάγο και την οικογένειά του, ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ζωής του», έγραψε ανάμεσα σε άλλα. 

 

«Αγάπησα τον Μάικ από τη στιγμή που τον γνώρισα. Ήταν τόσο ξεχωριστός. Ζεστός, αστείος, οικείος. Είμαστε συντετριμμένοι που "έφυγε". Ο Μάικ λατρεύτηκε από όλο το καστ και το συνεργείο του Somebody Somewhere. Οι σκέψεις μας είναι με τη γυναίκα και την οικογένειά του», έγραψε σε επόμενη ανάρτηση. 

 

ειδήσεις τώραΦιλαράκιαηθοποιόςθάνατος