Lifestyle|08.05.2022 11:09

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Ο 14χρονος νικητής, η τηλεθέαση του τελικού και τα φορέματα των Χριστοπούλου και Ρήγα που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (7/5) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» σε ένα σκηνικό που περιελάμβανε εκπλήξεις, ανατροπές και συγκίνηση.

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά κι οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, είδαν για τελευταία φορά τα acts των διαγωνιζομένων, όπου έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την καρδιά των τηλεθεατών.

 

Τα δώδεκα ταλέντα που έλαμψαν επί σκηνής στον τελικό ήταν: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew. 

Οι παρουσιαστές του σόου, Σταύρος Σβήγκος και Νικόλας Ράπτης μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλλειμα ανακοίνωσαν τη λήξη της ψηφοφορίας ενώ δήλωσαν ότι ο νικητής θα προκύψει από τους top 3, που είχαν τις περισσότες ψήφους. Νικητής του μεγάλου show αναδείχθηκε ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός ο οποίος είχε ξεσηκώσει τους πάντες με τα παραδοσιακά τραγούδια που είχε τραγουδήσει ενώ πέρα από την πρωτιά κατέκτησε και το ποσό των 50.000 ευρώ.

 

Πλάνα από τη βραδιά του τελικού 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το Σάββατο 7 Μαϊου 2022, ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κατόρθωσε να σημειώσει τηλεθέαση 12,3% στο δυναμικό κοινό και 13,6% στο γενικό σύνολο.

Στα highlights της βραδιάς και οι εμφανίσεις των δύο εντυπωσιακών γυναικών, Έλενας Χριστοπούλου και Κρυσταλλίας Ρήγα, οι οποίες επέλεξαν δημιουργίες βγαλμένες από κόκκινο χαλί. 

Η εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου με λευκή δημιουργία by Efi Papaioannou 

 

Η εμφάνιση της Κρυσταλλίας Ρήγα με τουαλέτα by Lukas Alifragis 

 

νικητήςτηλεθέασητελικόςΕλλάδα Έχεις Ταλέντοειδήσεις τώραφορέματαΈλενα ΧριστοπούλουΚρυσταλλία Ρήγα