Lifestyle|09.05.2022 12:15

Emma Stone: «Τι μου βρίσκεις;» Λάνθιμος: «Αρχικά το ωραίο σου κοστούμι» - Οι δύο Louis Vuitton εμφανίσεις που συζητήθηκαν παγκοσμίως

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ύστερα από την επίσκεψη στο γήπεδο του ΣΕΦ για να πανηγυρίσει τον Ολυμπιακό, η Έμμα Στόουν (Emma Stone) μαγνήτισε τα βλέμματα στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (5/5) για την ασπρόμαυρη, σουρεαλιστική και βωβή, μικρού μήκους ταινία «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου στην οποία υποδύεται μια νεαρή χήρα. 

Η Στόουν, που έχει κερδίσει Οσκαρ για το μιούζικαλ «La La Land» αλλά και δυο ακόμα υποψηφιότητες για τις μαύρες κωμωδίες «Birdman» και «H Ευνοούμενη», εμφανίστηκε στο Νιάρχος κομψή αλλά cool, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για το διάσημο Ελληνα κινηματογραφιστή, Γιώργο Λάνθιμο. Μεταξύ άλλων, αποκάλεσε «δώρο» το να δουλεύει μαζί του και παραδέχθηκε πως τον εμπιστεύεται ολοκληρωτικά. «Είναι πολύ προσεκτικός. Έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια (και το λέω για καλό). Σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα "σπας" τα όριά σου. Και θα σας μιλήσω ειλικρινά: ποιο θα ήταν το νόημα να συνεχίσω αυτή την ''ηλίθια'' δουλειά αν δεν έβρισκα προκλητικούς ρόλους, όπως αυτούς που μου προσφέρει ο Γιώργος;», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το look στη συνέντευξη Τύπου

Η 33χρονη ηθοποιός για εν λόγω γεγονός επέλεξε ένα γκρι wrap κοστούμι του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton, που περιελάμβανε ένα μεγάλο σακάκι με ντραπάρισμα μπροστά και φαρδύ παντελόνι που κατάληγε σε ρεβέρ. Συνδύασε το look με ασημί strappy γόβες, και αξεσουάρ στο λαιμό. Το ιδιαίτερο κοστούμι που προκάλεσε το θαυμασμό του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί δημιουργία από την collection fall 2022 του οίκου Louis Vuitton, που την έχει χρίσει μούσα και πρέσβειρά του.

Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος με τον Λάνθιμο που όταν εκείνη τον ρώτησε «τι της βρίσκει», εκείνος απάντησε «Αρχικά το ωραίο σου κοστούμι».

Το look στην επίσημη πρεμιέρα 

Μετά την κομψότατη εμφάνιση με Louis Vuitton, η Στόουν εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά στην επίσημη πρεμιέρα της βωβής ταινίας μικρού μήκους «Βληχή», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την Παρασκευή (6/5).

Ειδικότερα, για αυτή την περίσταση επέλεξε μία αέρινη off-the-shoulder γαλάζια Louis Vuitton δημιουργία με κεντημένα χρυσά λουλούδια και πολλές πτυχώσεις. Το look ολοκλήρωσε με μία κόκκινη δερμάτινη ζώνη και mettalic ασημί κλειστά φλατ πέδιλα. Η δημιουργία αποτελεί μέρος της τελευταίας χειμερινής συλλογής που παρουσίασε ο οίκος τον Μάρτιο το Musee d’Orsay, στο Παρίσι.

Γιώργος ΛάνθιμοςΚέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςΕθνική Λυρική ΣκηνήΈμμα Στόουνφόρεμαειδήσεις τώρα