Lifestyle|09.05.2022 13:30

Η Κάτια Νικολαΐδου για τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη: «Έχει κάνει και σε εμένα μήνυση»

Newsroom

Η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε για πρώτη φορά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ταξίδεψε από το Βέλγιο προκειμένου να παραβρεθεί στο δικαστήριο το οποίο τελικά πήρε αναβολή. Είναι γνωστό πως η κυρία Νικολαΐδου αποτελεί μάρτυρα υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου ενώ όπως έχει γίνει επίσης γνωστό, και η ίδια έχει δεχθεί μήνυση από τον συνάδελφό της. 

«Ήρθα από το Βέλγιο για τη δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κύριος Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τον λόγο της αναβολής της δίκης.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κύριος Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο. Ισχύει ότι ο κύριος Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».

Ακολουθεί το βίντεο

Σοφία Παυλίδου: Η δήλωση μετά την αναβολή του δικαστηρίου - Το πρόβλημα υγείας του Μάνου Παπαγιάννη και η νοσηλεία

Τέσσερα -σχεδόν- χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη για βιαιοπραγία εναντίον της κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο Χυτήριο το 2018. Την καταγγελία της κυρίας Παυλίδου διαδέχθηκε άλλη καταγγελία -εκ μέρους του κυρίου Παπαγιάννη για βιαιοπραγία εις βάρος του, και τελικά οι δύο υποθέσεις ενώθηκαν και την Τετάρτη (4/5) θα ξεκινούσε η δίκη ενώπιον του ακροατηρίου, με καθυστέρηση πολλών μηνών και λόγω της παύσης λειτουργίας των δικαστηρίων εν μέσω πανδημίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις, η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου 2022, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα. Μετά την αναβολή, οι ρεπόρτερ πρωινών εκπομπών προσέγγισαν την ηθοποιό- η οποία εμφανίστηκε σήμερα την ορισμένη ώρα έξω από το δικαστήριο, συνοδευόμενη από τη Ρέα Τουτουντζή, τον Σωτήρη Καλυβάτση, την Κάτια Νικολαΐδου και την Κόνι Μεταξά, συναδέλφους που πρόκειται να καταθέσουν υπέρ της. Η Σοφία Παυλίδου, είπε αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης:

«Ο κύριος Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το περιστατικό γυρνούσε όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ».

ειδήσεις τώραδίκηαναβολήΣοφία ΠαυλίδουΜάνος Παπαγιάννης