Lifestyle|22.06.2020 16:06

Ματίνα Νικολάου: «Τότε πέρασα μια μικρή κατάθλιψη»

Newsroom

Μπορεί η καλλιτεχνική της δραστηριότητα να μετράει είκοσι χρόνια, ωστόσο, το ευρύ τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε πριν από λίγους μήνες μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Open TV «Για την Παρέα».

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε εδώ και μερικούς μήνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα-κλειδιά για τη φετινή συνταγή επιτυχίας. Ανάμεσά τους, η Ματίνα Νικολάου, η οποία, φορώντας χρωματιστές περούκες, υιοθετώντας καρτουνίστικη φωνή και ενσαρκώνοντας το ρόλο της Βάνιας, βρήκε τη δική της θέση στην καθημερινή εκπομπή του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού.

T

Η ίδια βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, καθώς, εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Για την Παρέα», βρίσκεται και στο θέατρο Βρετάνια, υποδυόμενη την Αϊνχόνχεν, στην παράσταση «Βερβερίτσα».

T

«Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη από άποψη ωραρίων. Παρά την κούραση όμως νιώθω ένα αίσθημα πληρότητας. Με προβληματίζει ότι δεν έχω το χρόνο που θα ήθελα για να κάνω βόλτες με το παιδί μου, ωστόσο βλέπει ότι είμαι καλά με όλα αυτά που κάνω και χαίρεται. Όσα δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο μαζί τα κάνει με τον μπαμπά του και κάπως καλύπτεται» δηλώνει.

T

Πηγή People

Νίκος ΜουτσινάςκατάθλιψηΓια την παρέαΜατίνα Νικολάου