Lifestyle|10.05.2022 09:30

Πάνος Ιωαννίδης: Πατέρας για πρώτη φορά ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του MasterChef

Newsroom

Eκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, ακόμα ένας κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μπήκε στο κλαμπ των μπαμπάδων. Ο λόγος για τον Πάνο Ιωαννίδη ή αλλιώς τον επιτυχημένο κριτή του MasterChef που έγινε πατέρας για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή (6/5) και όπως είναι λογικό η ευτυχία του δεν περιγράφεται.

 

Όπως αναφέρθηκε και στο ZNews, ο 47χρονος καταξιωμένος σεφ υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή. Τότε δηλαδή που μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA επιβεβαίωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς -με το φύλο του μωρού να είναι αγόρι, αφήνοντας κρυφό το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του. 

Πάνος Ιωαννίδης: Η προσωπική ζωή του σεφ

Ο σεφ και κριτής του MasterChef σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση και είναι ευτυχισμένος. Όπως είχε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση.

Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη με το διαμέρισμα που στεγάζει τον έρωτά τους να βρίσκεται στα Πετράλωνα.

ειδήσεις τώραπατέραςσύντροφοςΠάνος Ιωαννίδηςσχέση