Lifestyle|09.02.2019 20:06

Σωτήρης Λαμάι: Δεν μπήκα στο Survivor λόγω της καταγωγής μου (vid)

Newsroom

Ο Σωτήρης Λαμάι έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα Μέσα με τις δημοσιεύσεις που κάνει στα social media. Είναι από τις πιο ευγενικές υποδοχές σε γνωστό νυχτερινό club της Αθήνας, αλλά και ένας αρκετά δραστήριος επιχειρηματίας. 

To όνομα του έχει ακουστεί ουκ ο λίγες φορές ως συμμετοχή στο «Survivor» και μπορεί τις δύο προηγούμενες φορές να μην τον είχαμε δει, άλλα αυτή τη φορά περιμέναμε να τον δούμε απέναντι στους Τούρκους να τους κατατροπώνει και να βγαίνει νικητής. 

Παράλληλα, ο γνωστός αθλητής τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε να αλλάξει όλο του το σώμα προκειμένου να μπορέσει να αντέξει τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι επιβίωσης.  

Η κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι» συνάντησε τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος, αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον έχουμε δει μέχρι και σήμερα σε κανένα από τα «Survivor» του ΣΚΑΪ. 

«Είμαστε εδώ για να πούμε κάποιες αλήθειες. Πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Φέτος, πραγματικά περίμενα πως θα έμπαινα στο παιχνίδι. Ότι ήρθε η σειρά μου. Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο λόγος που δεν μπήκα στο παιχνίδι ήταν καθαρά θέμα καταγωγής. Εμένα η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Έχω ένα παιδάκι και η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα. Όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει εδώ. Νιώθω πιο Έλληνας από αρκετούς Έλληνες», δήλωσε ο γνωστός personal trainer και επιχειρηματίας στην μεσημεριανή εκπομπή του Open Tv. 

«Κάνω δέκα δουλειές κάθε μέρα. Έχω το παιδί μου. Γιατί με ταλαιπωρείτε καθημερινά ή κάθε δύο βδομάδες σε ένα casting πέντε με έξι ωρών; Για να πω τι; Το όνομα μου; "Λέγομαι Σωτήρης Λαμάι, είμαι 34 χρονών και θέλω να μπω στο Survivor". Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι της παραγωγής δεν σέβονται τον κάθε άνθρωπο που θα πάει εκεί και θα αφιερώσει το χρόνο του. Η επιλογή είναι τραγική. Εντελώς λάθος!», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Survivor 2019SurvivorΣωτήρης Λαμάϊ