Lifestyle|09.02.2019 20:03

Τραϊάνα Ανανία: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της (vid)

Newsroom

Η Τραϊάνα Ανανία απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της αντίδρασης που είχε όταν έλαβε μήνυμα στο Instagram από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο ενικός που χρησιμοποίησε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την Τραϊάνα, μιας και δεν γνωρίζονται. «Καλημέρα, τι κάνεις εσυ;» ήταν το μήνυμα του αμυντικού, με εκείνη να απαντά κάπως επιθετικά «Καλημέρα. Δε σας γνωρίζω. Ο ενικός;». Εκείνος αιφνιδιάστηκε και απάντησε «Οκ. Χαχαχα. Συγγνώμη που σας ενόχλησα». 

Αυτή τη φορά, το όνομα της ηθοποιού απασχολεί ξανά τα Μέσα, αλλά για μια ευχάριστη είδηση που αφορά στην προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον πρωταθλητή kickboxing, Γιώργο Γκροπάι. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά βιώνουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως, αφού εκείνος ζει και προπονείται στον Βόλο.

Στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος Αντύπα - Αγγελική Ηλιάδη στο North Live Stage βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι». Εκεί συνάντησε την Τραϊάνα Ανανία, η οποία μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον 20χρονο πρωταθλητή του kickboxing. 

«Είναι πάρα πολύ τρυφερός. Επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος με κάνει να τον αγαπώ. Εννοείται ότι είμαι σε μία ηλικία που πάω για πιο σοβαρά πράγματα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τραϊάνα Ανανίασχέση