Lifestyle|11.05.2022 15:00

Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με δούλευαν. Πολλές φορές με αποκαλούσαν "μπαλαρίνο"»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/5) ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στους παρουσιαστές μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά του αλλά και για το πώς αντιμετώπισαν το επάγγελμά του οι δύο γιοι του που είναι 18 και 20 ετών.

«Συζητάμε πολύ μαζί με τα παιδιά μου. Με βγάζουν νοκ άουτ από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι εκείνος του πατέρα. Εγώ δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα του παιδιού μου. Υπάρχει πάντα αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει», δήλωσε ο γνωστός χορογράφος αναφορικά με την επικοινωνία που έχει με τα παιδιά του.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κανένας από τους δύο γιους του δεν εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει τα χνάρια του. «Δυστυχώς, δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια, αν σκεφτεί κανείς πως στο εξωτερικό, στην ηλικία τους οι περισσότεροι χορευτές είναι έτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά.

Με ειλικρίνεια και χιούμορ, στην εξέλιξη της κουβέντας αποκάλυψε το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει τα παιδιά του. «Πολλές φορές με δούλευαν, με αποκαλούσαν "μπαλαρίνο". Δεν τους αφορά καθόλου η δουλειά μου».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

Πρωινόειδήσεις τώραπαιδιάΠάνος Μεταξόπουλοςσυνέντευξη