Lifestyle|16.05.2022 11:30

Κόρντεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Γάμος με πολιτικό γάμο, απουσία (σχεδόν) όλων των συγγενών

Newsroom

Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker) ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους και λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο ...φιάσκο -χωρίς άδεια- που πραγματοποίησαν μεθυσμένοι μετά από την τελετή των βραβείων Grammys 2022 στο Λας Βέγκας.

Η μεγαλύτερη αδελφή των Καρντάσιαν και ο ντράμερ των «Blink 182» αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε πολύ στενό κύκλο σε μια χαμηλών τόνων τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, το απόγευμα της Κυριακής (15/5). Από την τελετή, απουσίαζαν τα τρία παιδιά της τηλεπερσόνας, καθώς και οι διάσημες αδερφές της.

Στην τελετή, ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, παρευρέθηκαν η γιαγιά της Κόρτνεϊ και ο πατέρας του Τράβις. Η 42χρονη σταρ του «The Kardashians» εμφανίστηκε με μίνι νυφικό με βαθύ ντεκολτέ ενώ ο 46χρονος μουσικός με μαύρο σμόκιν. Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «μόλις παντρεύτηκαν».

Σύμφωνα με πηγή, που μίλησε στο People, το ζευγάρι σχεδιάζει και έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία. «Έπρεπε πρώτα να παντρευτούν νόμιμα πριν από τον μεγάλο ιταλικό γάμο τους, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα», δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό για τους νεόνυμφους προσθέτοντας, «Οι λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένοι».

Θυμίζουμε πως η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2021 και η πρόταση γάμου έγινε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με ένα  ένα τεράστιο οβάλ σχήματος διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz. Ο αρραβώνας έγινε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach, το οποίο αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» σημεία του ζευγαριού.

νυφικόγάμοςειδήσεις τώραΚόρτνεϊ Καρντάσιαν