Lifestyle|16.05.2022 13:00

Γιώργος Καπουτζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο: «Αν τα αναλύουμε και πολύ αυτά που λέμε χάνουν την αξία τους»

Newsroom

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής (15/5) από την Ιταλία, όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο του σχολιασμού της Eurovision και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν στο  αεροδρόμιο τόσο για τη νίκη της Ουκρανίας όσο και για το απαράδεκτο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε.

Αναφορικά με τη νίκη της Ουκρανίας είπε: «Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Οκ το τραγούδι αλλά μετρά και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπά η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει. Ξέρουμε και το σχολιαστή τους, ο οποίος ήταν σε καταφύγιο. Δεν γίνεται ψυχρά. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting».

Σχετικά με το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αυτά τα λέμε όταν τα λέμε κι αν τα αναλύουμε και πολύ, χάνει την αξία του».

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη on air στον τελικό του Σαββάτου (14/5)

Κατά τη διάρκεια του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/5), ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σ' ένα ομοφοβικό μήνυμα που έλαβε στον δεύτερο ημιτελικό.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε εγώ δεν είπα τίποτα. Γιατί σήμερα ψηφίζετε και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Γιατί την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία και έκανα “μμμ” κάποιος μου έγραψε πως είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και πρέπει να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» ανέφερε ο σεναριογράφος της σειράς «Σέρρες».

Δείτε τα σχόλια στο Twitter όπου και αποθεώθηκε, εδώ.

επιστροφήαεροδρόμιαΓιώργος Καπουτζίδηςειδήσεις τώραομοφοβική επίθεση