Lifestyle|17.05.2022 11:15

Δίκη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Η 36χρονη τα ρίχνει όλα στο σκύλο - «Δεν ήταν δικά μου τα περιττώματα»

Newsroom

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αναφορά στο «revenge pooping» κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης και της διαμάχης μεταξύ των Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp); Πράγματι, σε κατάθεσή του ο 58χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρήκε στη μεριά του κρεβατιού του ανθρώπινα περιττώματα για τα οποία ευθύνεται η πρώην γυναίκα του.

Στα πιο πρόσφατα νέα της υπόθεσης, τη Δευτέρα (16/5) το πρώην ζευγάρι επέστρεψε στις δικαστικές αίθουσες και η 36χρονη ανέβηκε για ακόμη μία φορά στο εδώλιο προκειμένου να καταθέσει. Αναφερόμενη στο περιστατικό που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2016, στο οποίο ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι βρήκε ανθρώπινα περιττώματα, η Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και έδωσε μία άλλη διάσταση στο περιστατικό.
Ειδικότερα, είπε ότι δεν ήταν εκείνη που αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά ένας από τους σκύλους της, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι «το σκυλί είχε φάει από τη μαριχουάνα του Ντεπ, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

Η Χερντ είπε ότι ο Μπου και ο άλλος σκύλος τους, ο Πίστολ, κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους, ώστε ο Μπου να μην χρειάζεται να σηκωθεί τη νύχτα και ενδεχομένως να κάνει την ανάγκη του στο πάτωμα. Η ηθοποιός ανέφερε ότι ενώ ετοιμαζόταν για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, άφησε τον Μπου στο κρεβάτι και τότε ήταν που συνέβη το περιστατικό.

«Εκανες κάποιο είδος φάρσας;» ρωτήθηκε η Χερντ από τη δικηγόρο της. «Οχι. Καταρχάς δεν το θεωρώ αστείο, δεν είχα διάθεση για φάρσα. Η ζωή μου κατέρρεε. Ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου και μόλις είχα δεχτεί επίθεση στα 30α γενέθλιά μου από τον βίαιο σύζυγό μου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, τελεία. Αυτό είναι αηδιαστικό».

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε νόημα να κάνει κάτι τέτοιο διότι κάθε φορά που μάλωναν με τον Ντεπ, δεν έμεναν μαζί κι έτσι δεν μπορεί να σταθεί το επιχείρημά του, πως είναι δικά της τα περιττώματα.

«Η Άμπερ Χερντ μού παραδέχθηκε ότι αυτή άφησε τα περιττώματα στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ»

Λίγο μετά το «άδειασμα» γνωστής εταιρίας καλλυντικών, ένας από τους σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ έρχεται επίσης να την ακυρώσει. Ειδικότερα, ο Στάρλινγκ Τζένκινς, σύμφωνα με όσα κατέθεσε -που σχετίζονται με τον καβγά του ζευγαριού στα 30ά γενέθλια της Χερντ στις 21 Απριλίου 2016, ήταν η ίδια η 36χρονη που του είχε παραδεχθεί ότι εκείνη βρισκόταν πίσω από την κίνηση την οποία αποκάλεσε «μια φρικτή φάρσα».

Το χρονικό

Ο Τζόνι Ντεπ είχε αργήσει να πάει στο πάρτι στο ρετιρέ διαμέρισμά τους στο Λος Άντζελες, όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είχε καταθέσει νωρίτερα στη δίκη, επειδή είχε μια συζήτηση με τον μάνατζέρ του για την απροσδόκητα καταστροφική κατάσταση των οικονομικών του. Μετά το πάρτι, ισχυρίστηκε πως η Χερντ τον έβρισε και τον χτύπησε. Ο πασίγνωστος ηθοποιός ακολούθως σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας την Αμπερ Χερντ στο διαμέρισμα, ενώ ο ίδιος πήγε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς. Το επόμενο πρωί, αφού η Χερντ έφυγε για ένα προγραμματισμένο ταξίδι για το Coachella, μια οικονόμος βρήκε περιττώματα στην πλευρά του κρεβατιού του Ντεπ.

Η κατάθεση του σωματοφύλακα

Ο Τζένκινς, ο σωματοφύλακας του Τζόνι Ντεπ, περιέγραψε όσα του είπε η Αμπερ Χερντ ενώ την συνόδευσε στο Coachella. Προτού ο ίδιος, η Heard, η αδελφή της και μια φίλη της φύγουν για το μουσικό φεστιβάλ, ο Τζένκις πήρε τις αποσκευές και τα δύο σκυλιά της 36χρονης ηθοποιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συζήτησε μαζί της για «την έκπληξη που άφησε στο κρεβάτι του αφεντικού», κάνοντας λόγω για «αφόδευση». Η Χερντ το περιέγραψε ως «μια φρικτή φάρσα που πήγε στραβά», είπε ο Τζένκινς.

Η Χερντ κατηγόρησε για τα περιττώματα τα δύο σκυλιά της, μια εξήγηση που ο Ντεπ δεν βρήκε πειστική, καθώς τα δύο σκυλάκια, Yorkies, όπως είπε, ζύγιζαν περίπου 4 κιλά το καθένα. «Ζούσα με αυτά τα σκυλιά. Καθάριζα τη βρωμιά τους. Δεν έφταιγαν τα σκυλιά».

«Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν... Γέλασα. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Ήταν τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», είπε αναφορικά με την αρχική του αντίδραση στο θέαμα.  

Τζόνι Ντεπειδήσεις τώραΑμπερ Χερντδίκη