Lifestyle|18.05.2022 11:00

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάει ποτέ την Άμπερ Χερντ στη δίκη

Newsroom

Όποιος παρακολουθεί τη δίκη των Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) έχει παρατηρήσει ότι ο ηθοποιός δεν κοιτάει ποτέ την πρώην σύζυγό του και τώρα ξέρουμε γιατί. Ειδικότερα, η αποκάλυψη αυτού του λόγου έγινε στο δικαστήριο και έχει να κάνει με μια υπόσχεση του Ντεπ, ο οποίος και ορκίστηκε ότι η Χερντ δεν θα ξαναδεί τα μάτια του. Ένας όρκος που κρύβει ρομαντισμό και έγινε όταν εκείνη υπέβαλε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, το 2016.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της ηθοποιού τη Δευτέρα (16/5), η μία εκ των δικηγόρων του 58ρονου, η Καμίλ Βάσκεθ, ρώτησε την 36χρονη: «Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μια φορά σε όλη αυτή τη δίκη, σωστά;». Η Χερντ τότε απάντησε: «Όχι δεν το έχω προσέξει αυτό. Όχι».

Στη συνέχεια, η δικηγόρος ρώτησε ξανά: «Ξέρετε ακριβώς το λόγο που ο κύριος Ντεπ δεν θα σας κοιτάξει, έτσι δεν είναι; Σας υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναδείτε τα μάτια του. Είναι αλήθεια αυτό;». Η απάντηση της Χερντ στη νέα αυτή επίμονη τοποθέτηση της Βάσκεθ ήταν η εξής: «Δεν θυμάμαι αν το είπε αυτό».

Στη συνέχεια, η δικηγόρος έπαιξε ηχογραφημένο υλικό από μια συνάντηση μεταξύ των πρώην σε ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο το 2016, αφού η Άμπερ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και είχε κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης η 36χρονη ακούγεται να λέει, «Σε παρακαλώ, θέλω απλώς να σε αγκαλιάσω και να σου πω αντίο». Όσο για την απάντηση του Ντεπ; «Δεν είμαι τίποτα για σένα, και θα είμαι πάντα τίποτα για σένα. Δεν θα ξαναδείς τα μάτια μου».

Ο Ντεπ στην κατάθεσή του για το εν λόγω συμβάν, είχε πει ότι παρευρέθηκε στη συνάντηση με την ελπίδα ότι η Χερντ θα «ανακαλούσε τα ψέματά της» για εκείνον. Μετά την αναπαραγωγή της ηχογράφησης, η Βάσκεθ είπε στην Χερντ: «Τήρησε αυτή την υπόσχεση, έτσι δεν είναι;» και τότε η Χερντ είπε: «Από όσο ξέρω, δεν μπορεί να με κοιτάξει». Η Βάσκεθ τότε επέμεινε, «Δεν πρόκειται να σας κοιτάξει, σωστά κυρία Χερντ;» με την Χερντ να απαντά, «Δεν μπορεί».

Η DailyMail.com επισημαίνει ότι υπήρξε μια στιγμή στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου ο Ντεπ φαινόταν έτοιμος να αθετήσει τον όρκο του και να κοιτάξει την πρώην του. Ήταν όταν η ηθοποιός είχε καταθέσει ότι εκείνος της επιτέθηκε σεξουαλικά και απείλησε να τη σκοτώσει το 2015. Στο εν λόγω συμβάν στη δικαστική αίθουσα, ο Ντεπ φαίνεται αγανακτησμένος να πηγαίνει προς το μέρος της, αλλά παρενέβη η ασφάλεια. Στη συνέχεια φάνηκε να σηκώνει τους ώμους του και να απομακρύνεται.

Θυμίζουμε πως στην εν λόγω δίκη, ο Ντεπ μηνύει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση αξιώνοντας 50 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός αναφέρεται σε ένα άρθρο που έγραψε εκείνη το 2018 σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, στο οποίο αν και δεν τον κατονόμασε, οδήγησε την καριέρα του στην καταστροφή. 

Αμπερ ΧερντδίκηΤζόνι Ντεπειδήσεις τώραδικαστήριο