Lifestyle|19.05.2022 11:45

Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο: «Στεναχωρήθηκα πολύ»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «αδελφή ψυχή» που έχει βρει στο πρόσωπο της τηλεοπτικής συντρόφου του, Μαρίας Χάνου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε μετά την ατυχή πλάκα που έκανε στο θέατρο και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. «Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει.

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο. Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε». 

«Ετοιμάζομαι να ανοίξω ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό»

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον «Γλάρο» του Τσέχωφ που θα «πετάξει» με τα φτερά της θεατρικής ομάδας του «C for Circus», αλλά και για το νέο του εγχείρημα ως επιχειρηματίας στην εστίαση. «Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου. Είμαι αεικίνητος. Κάπως αισθάνομαι ανασφάλεια σε κάτι βρίσκω κάτι άλλο στον δρόμο μου. Τώρα μπαίνω σε ένα επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό. Επιλέγω να είμαι πολυπράγμων παρά άριστο και εξειδικευμένος σε κάτι. Προτιμώ να ζω τη ζωή μου με αυτά που μου φέρνει».

ηθοποιόςειδήσεις τώρααστυνομικό τμήμαThe 2night showΣπύρος Χατζηαγγελάκης