Lifestyle|19.05.2022 23:05

Θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: Τη σύζυγο και την κόρη του ηθοποιού καταγγέλλει για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία με δόλο ο γιος του

Newsroom

Στα «μαχαίρια» είναι η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου, με το άνοιγμα της διαθήκης του να έχει σταθεί η αφορμή να ξεσπάσει μία απίστευτη διαμάχη μεταξύ του γιου του ηθοποιού, Ηρακλή, και της κόρης του, Έλλης.

Ο Ηρακλής Βλάχος έχει κινηθεί νομικά κατά της δεύτερης συζύγου του πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021, καθώς και της κόρης από τον δεύτερο γάμο του. Ο γιος του μεγάλου ηθοποιού, σε τηλεοπτική του εμφάνιση κατήγγειλε τις δύο γυναίκες για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία από δόλο.

«Αν τις έβλεπα στο δρόμο θα έτρεχα μακριά»

«Είχα τυπικές σχέσεις. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δε θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά», σημείωσε και τόνισε ότι, «Στη διαθήκη γράφει πως ορίζεται ότι βασική κληρονόμος είναι η ετεροθαλής αδερφή μου. Δεν αναφέρει κάτι άλλο». Ο Ηρακλής Βλάχος έθεσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και το ερώτημα: «Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας για να ρωτήσουμε τον πατέρα;». Τέλος, σχετικά με το τι ακριβώς γράφει η διαθήκη του πατέρα του, ο γιος του μεγάλου ηθοποιού υποστήριξε ότι «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Είχε ένα σπίτι, άλλο ένα στη Δράμα και κάτι αγροτεμάχια».

ειδήσεις τώραδιαθήκηθάνατοςΑνέστης Βλάχοςκόρηγιοςοικογένεια