Lifestyle|10.02.2019 17:56

Modelland: Το θεματικό πάρκο της Τάιρα Μπανκς - Ο παράδεισος των μοντέλων

Newsroom

Το μοντέλο Τάιρα Μπανκς και δημιουργός του ριάλιτι «America’s Next Top Model» ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει έως τα τέλη του 2019 ένα θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας, το «Modelland».

Το «Modelland» είναι επίσης αυτοβιογραφικό διήγημα της Μπανκς που έχει εκδοθεί το 2011. Το θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο Santa Monica Place, στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Θα έχει έκταση 1.950 τ.μ., θα περιλαμβάνει καταστήματα, εστιατόρια και προτρέπει τους επισκέπτες να «γίνουν η ονειρεμένη εκδοχή του εαυτού τους».

T

«Πάντα με ενέπνεαν τα αξιοθέατα όπως η Disneyland και τα Universal Studios και ήθελα να φέρω αυτό το πνεύμα περιπέτειας και αφήγησης στον κόσμο του μόντελινγκ. Αλλά όχι αποκλειστικά τη βιομηχανία του μόντελινγκ. Αναφέρομαι στο μόντελινγκ για τον πολύ κόσμο» δήλωσε η Τάιρα Μπανκς στο Variety.

«Το Modelland ετοιμάζεται εδώ και 10 χρόνια, 10 πολύ έντονα χρόνια. Αφιέρωσα πολλή ενέργεια και χρόνο σε αυτό - ποιοτική και ποσοτική έρευνα, συνεδριάσεις think-tank, αξιολογήσεις επιχειρηματικών σχεδίων, σενάρια επισκέψεων στον χώρο, στελέχωση» διευκρίνισε το πασίγνωστο μοντέλο. Μάλιστα αυτή είναι και η πρώτη ανάρτηση στο Instagram για το νέο της εγχείρημα.

 

Η δημιουργός του ριάλιτι σόου «America’s Next Top Model» εξήγησε ότι θα είναι ένας τόπος όπου ο κόσμος του μόντελινγκ θα συναντά τη φαντασία, την ψυχαγωγία, την τεχνολογία, το λιανικό εμπόριο και εκεί «θα συναντάτε τον πιο δυνατό εαυτό σας που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τάιρα Μπανκς