Lifestyle|22.05.2022 13:30

Alexandria Ocasio-Cortez: Η βουλευτής των Δημοκρατικών αρραβωνιάστηκε - Ποιος είναι ο άντρας με το «αντισυμβατικό προφίλ»

Newsroom

Η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών στο Αμερικανικό Κογκρέσο, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές (Alexandria Ocasio-Cortez) έκανε μία δημόσια ανακοίνωση για την προσωπική της ζωή. Ειδικότερα, όπως επιβεβαίωσε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη και ο σύντροφός της, Ρίλεϊ Ρόμπερτς (Riley Roberts), αρραβωνιάστηκαν.

Το Insider ήταν εκείνο που μετέδωσε πρώτο την είδηση του αρραβώνα της. Το tweet της δημοσιογράφου του εν λόγω Μέσου με την χαρμόσυνη είδηση ήταν αυτό που χρησιμοποίησε και η ίδια η βουλευτής με σκοπό να την επιβεβαιώσει στο κοινό κάνοντας retweet.

Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη βουλευτής σχολίασε την κοινοποίησή της ως εξής: «Eίναι αλήθεια. Ευχαριστώ για τις ευχές σας». Το ζευγάρι που είχε εμφανιστεί μαζί και στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2021 κρατούσε πάντα ένα χαμηλό προφίλ προτού η ισχυρή γυναίκα γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές φωνές στην Αμερική.

O Ρίλεϊ Ρόμπερτς είναι web developer, αγαπά την πολιτική, αλλά προτιμά να υποστηρίζει τη σύντροφό του στο παρασκήνιο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ρόμπερτς έχει στηρίξει τη σύντροφό του σε όλη της την καριέρα ενώ όπως ανέφερε το New York Magazine «αυτό που ξέρουμε για εκείνον είναι ότι δεν ταιριάζει με τον στερεοτυπικό σύντροφο ενός πολιτικού».

«Δεν μοιάζει να είναι εκπαιδευμένος για τα media ή για τα επίσημα δείπνα και τις συνεντεύξεις Τύπου. Γνωρίζουμε όμως ότι την στηρίζει και την ενθαρρύνει ιδωτικά. Και το προτέρημα του, όσον αφορά στη δημόσια εικόνα του, είναι ότι μπορεί να υπεκφεύγει και έχει αυτοκυριαρχία».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν ακόμα φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Ο Ρόμπερτς είναι πάντα στο πλευρό της, αλλά προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και ακόμα και στο ντικιμαντέρ του Netflix, Knock Down The House, του 2018 εμφανίζεται πολύ αραιά και πάντα σε έναν «περιφερειακό» ρόλο.

Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζειδήσεις τώραγάμοςσύντροφος