Lifestyle|23.05.2022 09:45

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν για τρίτη φορά (με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά) στην Ιταλία - Το Dolce & Gabbana νυφικό και οι gothic glam δημιουργίες

Newsroom

Και ναι: Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker) ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο ...φιάσκο -χωρίς άδεια- που πραγματοποίησαν μεθυσμένοι μετά από την τελετή των βραβείων Grammys 2022 στο Λας Βέγκας, και λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό που πραγματοποίησαν σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

Ειδικότερα, σε μία ρομαντική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας οι ερωτευμένοι επέλεξαν το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο τους. Με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, η 42χρονη τηλεπερσόνα επέλεξε ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας -σχέδιο που αποτελεί ένα από τα τατουάζ του 46χρονου μουσικού -ο οποίος επέλεξε μαύρο σμόκιν του ίδιου luxury οίκου με την αγαπημένη του. 

Από το πλεύρο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδελφές Καρντάσιαν καθώς και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσαν κάποιες gothic glam δημιουργίες στις οποίες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι αδερφλές Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν.

Με το happily ever after να φέρει πλέον (και) θρησκευτική σφραγίδα, ακολουθούν φωτογραφίες από την τελετή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θυμίζουμε πως η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2021 και η πρόταση γάμου έγινε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με ένα ένα τεράστιο οβάλ σχήματος διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz. Ο αρραβώνας έγινε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach, το οποίο αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» σημεία του ζευγαριού.

Κόρτνεϊ ΚαρντάσιανφωτογραφίεςνυφικόDolce & Gabbanaειδήσεις τώραγάμος