Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου - Μαυρίδη: Ο μάνατζερ ζήτησε συγγνώμη και η τραγουδίστρια την δέχτηκε
NewsroomΟ μάνατζερ Τόνυ Μαυρίδης κρίθηκε αθώος από τη Δικαιοσύνη για δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα σε βάρος της Έλενας Παπαρίζου με την δημοφιλή τραγουδίστρια να κάνει δεκτή τη δήλωση συγγνώμης του. Έτσι η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού φαίνεται να λήγει οριστικά.
Και οι δύο εμφανίστηκαν ανακουφισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης που ξεκίνησε προ δεκαετίας. Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε πως η μήνυση δεν απευθυνόταν στην Έλενα Παπαρίζου αλλά στην εταιρεία παραγωγής.
«Αθώος! Είμαι μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Μαυρίδης εξερχόμενος του δικαστηρίου, ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου εάν επρόκειτο για μια παρεξήγηση, απάντησε «πείτε το κι έτσι».
«Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά όπως έπρεπε», «Κι εγώ και ο Τόνι νιώθουμε πιο ήρεμοι, ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε από την πλευρά της η Έλενα Παπαρίζου.
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Αναλυτικά τα αποτελέσματα
- Χωρίς αίτηση το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Πότε πληρώνεται
- Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» - Τι λέει ο γιος της
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος: Το ιστορικό θέατρο «Άλφα», το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος έρωτας με την Έλλη Φωτίου