Lifestyle|26.05.2022 10:30

Άσπα: «Δεν θα ήθελα να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ και να βγάλω το τραγούδι», λέει η αδερφή του Mad Clip

Newsroom
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/5) η Άσπα. Η νεαρή τραγουδίστρια, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον αδικοχαμένο αδερφό της, Mad Clip.

Η Άσπα, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι, στη συνέντευξή της στο «The 2Night Show» αποκάλυψε πως έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον τράπερ, τονίζοντας ότι διστάζει να το κυκλοφορήσει καθώς φοβάται ότι μπορεί να κατηγορηθεί πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητα που είχε ο αδερφός της.

Για τον αδερφό της και το εν λόγω τραγούδι, η νεαρή γυναίκα είπε αρχικά: «Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, τον θεωρώ πολύ καλό καλλιτέχνη στο είδος τους. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος».

Στη συνέχεια, σχετικά με την ποιότητα του αδερφού της, είπε: «Ο αδερφός μου πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από πού προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το "Μπορεί"».

Αναφορικά με το κομμάτι και το τι έχει αξία για εκείνη, τόνισε: «Δεν θα ήθελα να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ και να βγάλω το τραγούδι. Έχει συναισθηματική αξία αυτό το τραγούδι που είναι μαζί του. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί δεν το έκανα ούτε εν ζωή, οπότε σίγουρα δεν θα το έκανα ούτε τώρα».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή: 

συνέντευξηMad Clipαδερφήειδήσεις τώρα