Lifestyle|11.02.2019 10:18

Τα ζώδια της Δευτέρας (11/2)

Newsroom

Κριός

Αναζητάς ανθρώπους µε τους οποίους νιώθεις συναισθηµατική ασφάλεια καθώς η Σελήνη στον Ταύρο φανερώνει τις ανασφάλειες και τα άγχη. Εκτός από εκείνους που διάλεξες για να νιώσεις καλά, ιδιαίτερη σηµασία έχουν τα οικονοµικά σου. Το τρίγωνο Σελήνης και Αφροδίτης από τον Αιγόκερω δείχνει επαγγελµατική επιτυχία.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σηµαίνει προώθηση αναγκών και επιθυµιών σου στους κατάλληλους αποδέκτες. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα βγεις έξω και θα περάσεις καλά. Το παραπάνω σενάριο καλύπτει τις επιθυµίες σου καθώς θες να συναναστραφείς κόσµο κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Δίδυµοι

Μη φορτωθείς µε υποχρεώσεις, για να µπορέσεις να ξεκουραστείς. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί ραθυµία και παρεκκλίνεις από το πρόγραµµα. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις συνάντηση µε πρόσωπο που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Η παρέα µε φίλους είναι πολύ ευεργετική για τη διάθεσή σου. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί συναισθηµατική ασφάλεια από την επαφή µε τους φίλους σου. Το απόγευµα το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις συνάντηση που θα σε ευνοήσει πολύ σε προσωπικό ή επαγγελµατικό επίπεδο.

Λέων

Εξαιρετική ηµέρα για τα επαγγελµατικά, γι’ αυτό ό,τι κι αν έχεις στο πρόγραµµά σου αφιερώσου στη δουλειά. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί ό,τι σχετίζεται µε την καριέρα, τη φήµη και την κοινωνική αναγνώριση. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευµα δείχνει πως θα έχεις µια επαγγελµατική επιτυχία.

Παρθένος

Ξεκινά καλά η µέρα καθώς η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα περάσεις καλά. Οι συναντήσεις µε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό σού φτιάχνουν τη διάθεση. Το τρίγωνο µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως η γοητεία σου συν την καλή σου διάθεση φέρνουν θετικές εξελίξεις στα αισθηµατικά.

Ζυγός

Η ηµέρα ξεκινάει µε ιδιαίτερη ενέργεια καθώς η Σελήνη στον Ταύρο τροφοδοτεί τα αποθέµατά σου! Ασχολήσου µε οικονοµικό ζήτηµα καθώς η θέλησή σου να το διευθετήσεις επιτυγχάνει τον σκοπό σου. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω προτρέπει να κάνεις καλλιτεχνικές αλλαγές που θέλεις στο σπίτι σου!

Σκορπιός

Δώσε προσοχή στη γνώµη των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να ακούς τους άλλους παρά τον εαυτό σου! Η ενσυναίσθησή σου είναι αυξηµένη και έρχεσαι κοντά στους ανθρώπους. Το τρίγωνο µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει ότι εύκολα κερδίζεις τις εντυπώσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει πως έχεις αρκετές δουλειές. Ξεκίνησε το ηµερήσιο πλάνο σου µε τις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις, καθώς όσο περνάει η ώρα σκέφτεσαι να τα αφήσεις όλα και να πας να πιεις έναν καφέ. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει ότι ίσως έρθουν χρήµατα εκεί που δεν το περιµένεις.

Αιγόκερως

Η ηµέρα προµηνύεται καλή καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει πως θα ξεκουραστείς από την πίεση των προηγούµενων ηµερών. Αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σε γεµίζει. Το απόγευµα το τρίγωνο µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου, που µε τη σειρά της ανεβάζει τη φιλαρέσκειά σου! Εκµεταλλεύσου τις καταστάσεις.

Υδροχόος

Καλή ηµέρα να έρθεις κοντά µε την οικογένειά σου καθώς η Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως όποια αλλαγή σχετίζεται µε τη διακόσµηση του σπιτιού σου στέφεται µε επιτυχία. Η γνώµη των δικών σου βοηθάει τα σχέδιά σου, γι’ αυτό µη διστάσεις να τη ζητήσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει τις νέες γνωριµίες, τις δηµόσιες σχέσεις και τις συναντήσεις µε το στενό περιβάλλον. Το τρίγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ανεβάζει τις µετοχές σου κατακόρυφα και κερδίζεις παντού τις εντυπώσεις. Ισως αποκτήσεις καινούργιους θαυµαστές και πιστούς συµµάχους στα σχέδιά σου.

ωροσκόπιοζώδια