Lifestyle|27.05.2022 14:00

Χάρης Ρώμας: «Είχα δεχθεί σεξουαλική και βίαιη συμπεριφορά στα πρώτα μου βήματα»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Παρασκευής (27/5). Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, μίλησε στους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, τόσο για τα πρώτα του βήματα στο χώρο όσο και για τα επόμενα. 

Αναφορικά με κακοποιητικές συμπεριφορές και για το αν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα σε τέτοιου είδους περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει τύχει να δεχτώ παρενόχληση, αλλά είπα "όχι" και στις δύο περιπτώσεις. Ο ένας μάλιστα, είναι συγχωρεμένος. Πολύ σημαντικός σκηνοθέτης στο είδος που υπήρξε και στην πορεία έγινε και πολύ αγαπητός. Συνεργαστήκαμε, αφού μου ζήτησε συγγνώμη, χρόνια μετά όταν έγινα φίρμα».

Στη συνέχεια ο κύριος Ρώμας είπε αναφορικά με την «άλλη πλευρά» και τη συγχώρεση: «Κι έναν τέτοιο άνθρωπο μπορείς να τον συγχωρήσεις, όταν σου λέει ότι είχε αφεθεί στο πάθος του. Είναι αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο". Σε πολλούς έχει γίνει αυτό. Μπορεί να συγχωρεθεί μια τέτοια συμπεριφορά, όταν ο άλλος δείξει μέσα στον χρόνο ότι όντως παρεκτράπηκε».

Στη συνέχεια μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, ανακοινώνοντας μία συνεργασία που θα χαροποιήσει πολλούς ανθρώπους που παρακολουθούν τη δουλειά του: «Θα ξαναβρεθώ με την Μαρία Λεκάκη τηλεοπτικά μετά από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' » 

Πρωινόειδήσεις τώρασυνέντευξηΧάρης Ρώμας