Lifestyle|28.05.2022 09:44

Netflix: Σε ψυχιατρική κλινική πρωταγωνίστρια του Bridgerton - «Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω»

Newsroom

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton», Ρούμπι Μπάκερ (Ruby Barker), αποκάλυψε σ' ένα βίντεο πως νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. «Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους» ανέφερε στην αρχή και συνέχισε: «Είναι δύσκολα για μένα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απ' όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου». 

Όπως πρόσθεσε η ίδια, ένιωθε γεμάτη θυμό και απελπισία, μέχρι που αποφάσισε ν' αναζητήσει βοήθεια, καθώς αισθανόταν ότι «κουβαλούσα όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου. Και τώρα, βρίσκομαι σε ένα σημείο, όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου και σχεδιάζω μια γραμμή στην άμμο. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει ν' αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν».

Αργότερα, η 25χρονη ηθοποιός του Netflix ευχαρίστησε την παραγωγό του «Bridgerton» και υπογράμμισε πως: «μου έδωσαν μια ευκαιρία και με έσωσαν... Δεν βλέπω την ώρα ν' ανταποκριθώ σε όλες τις δεσμεύσεις μου και να έχω μια καλή καριέρα και μια καλή ζωή. Δεν θέλω η διάγνωσή μου να είναι αυτό-εκπληρούμενη προφητεία. Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω. Το ίδιο και εσείς. Αν είστε μαζί μου, είστε σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ». 

 

Σημειώνεται ό,τι το βίντεο δημοσιεύτηκε στον απόηχο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποια είναι τελικά η εποχή των Μπρίτζερτον; 

Ανατροπές, έρωτες, πάθη, μυθικά κάστρα και μόδα. Το Bridgerton, η σειρά που οι κριτικοί περιγράφουν ως το σημείο που το Gossip Girl συναντά το Downton Abbey, επέστρεψε πριν από λίγo καιρό στο Netflix για τη δεύτερη σεζόν του και αμέσως σκαρφάλωσε στην κορυφή της δεκάδας των πιο κορυφαίων προγραμμάτων. Η πιο πολυσυζητημένη είδηση του νέου κύκλου είναι ο Άντονι Μπρίτζερτον. Ο αμφιλεγόμενος εργένης της λονδρέζικης κοινωνίας, ο οποίος προσπαθεί ν' αντισταθεί στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στα βιβλία της Julia Quinn, πρωτοέκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2020, προκαλώντας φρενίτιδα θέασης. Στην πρώτη σεζόν παρακολουθούμε τα γεγονότα όπως εκτυλίσσονται στο βιβλίο «Ο δούκας και εκείνη», ενώ στη δεύτερη βλέπουμε την ιστορία του «Ιππότη που αγάπησε». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, καθένα από τα οκτώ μυθιστορήματα της Quinn -τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα- επικεντρώνεται στη ζωή ενός διαφορετικού παιδιού της οικογένειας Μπρίτζερτον.

Την τηλεοπτική μεταφορά την υπογράφει η δαιμόνια Shonda Rhimes, η οποία «κρύβεται» πίσω από τις επιτυχίες Grey's Anatomy και How to Get Away with Murder. Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής έφτασε στο Νο.1 του Netflix, σε 76 χώρες και το παρακολούθησαν 82.000.000 νοικοκυριά. Μέχρι σήμερα θεωρείται το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην ιστορία της πλατφόρμας, πίσω από το Squid Game. Μάλιστα, έπειτα από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, το Netflix γνωστοποίησε ότι έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια για τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Το Bridgerton αποτελεί τον πρώτο «καρπό» της συνεργασίας ανάμεσα Netflix και Shondaland, αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα για τη Shonda Rhimes, η οποία είχε 120.000.000 λόγους ν' αποδείξει -ακριβώς όσα πλήρωσε η πλατφόρμα streeming για τη μεταγραφή της- πως ήταν μία πετυχημένη επένδυση. Κάθε επεισόδιο κοστίζει περίπου 5 με 7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σε ότι αφορά τους ηθοποιούς, λέγεται πως μόνο η Τζούλι Άντριους πήρε 1,5 εκατομμύριο για να δανείσει τη φωνή της στη Λαίδη Ντάνμπερι, τη μυστηριώδη συγγραφέα που αποκαλύπτει τα μυστικά και τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας. 

NetflixBridgertonψυχιατρική κλινικήειδήσεις τώραinstagram