Lifestyle|28.05.2022 11:30

Στηβ Μιλάτος μετά την καταγγελία για βιασμό: «Η ρετσινιά μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή»

Newsroom

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (26/5), το διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος, είναι ο άνδρας που συνελήφθη στη Λίνδο της Ρόδου, έπειτα από καταγγελία για βιασμό που έγινε σε βάρος του από Αγγλίδα τουρίστρια. Μετά την απόφαση ν' αφεθεί ελεύθερος, ο Στηβ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και υποστήριξε πως «πλέον φοβάται αρκετά, καθώς θα πρέπει να ζήσει με αυτό».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, πώς αισθάνεται μετά την αποφυλάκισή σου, το μοντέλο απάντησε: «Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω». 

Παράλληλα, ανέφερε ό,τι δεν έχει μιλήσει καθόλου με την κοπέλα και ότι θα δίνει το «παρών» για ένα μόνο χρονικό διάστημα σε αστυνομικό τμήμα. Αναφορικά, με το αν θα επιστρέψει στη δουλειά του, είπε: «Ναι. Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν τον είδε η μητέρα του, δεν του είπε κάτι, απλά τον πήρε μία αγκαλιά. «Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σ' έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή».

Τι επισημαίνουν οι δικηγόροι

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, από την πλευρά του σχολίασε πως «δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του πελάτη του. Υπήρξε συναίνεση των δύο. Τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θ' αποκαλυφθούν στη συνέχεια». Η προανακριτική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, είπε ο δικηγόρος της 21χρονης Αγγλίδας, Ιωάννης Κοκκινογένης.

Ο Ιωάννης Κοκκινογένης περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως «η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί».

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σ' ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ που διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος. Τέλος, ο δικηγόρος της 21χρονης, ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

βιασμόςΡόδοςειδήσεις τώραΣτιβ Μιλάτος