Lifestyle|11.02.2019 14:12

Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για την υγεία του και πότε επιστρέφει στο Open TV

Newsroom

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Για την Παρέα» του Open TV, Νίκος Μουτσινάς ενώ βρισκόταν στο θέατρο και έπαιζε στην παράσταση «Βερβερίτσα» - την Πέμπτη 7/2 το βράδυ - ένιωσε έντονους πόνους στη μέση. Λίγο αργότερα η Νικόλ Παναγιώτου βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στους θεατές ότι η παράσταση δεν θα συνεχιζόταν. Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Την επόμενη μέρα ο Μουτσινάς δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Για την παρέα», ενώ το θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με μια στολή υπερήρωα, σχολιάζοντας ότι είναι ξαπλωμένος στον καναπέ σε «λουμπάγκο μουντ». 

T

Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι αισθάνεται καλύτερα και σήμερα θα είναι κανονικά στο «Για την παρέα». Στο θέατρο, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, συμπρωταγωνίστρια του Μουτσινά στην παράσταση «Βερβερίτσα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open TV και περιέγραψε ότι ο ηθοποιός παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στη μέση και στο διάλειμμα της παράστασης, κατέρρευσε. Δεν μπορούσε να πατήσει στα πόδια του και έτσι χρειάστηκε να διακόψει την παράσταση.

Το σημερινό μήνυμα του παρουσιαστή είναι «Έρχεται πιο δυνατός από ποτέ! Σήμερα στις 15:00!». 

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Open TVΓια την παρέαΒερβερίτσαΝίκος Μουτσινάς