Lifestyle|30.05.2022 10:15

Alexander Ludwig: To συγκινητικό μήνυμά του μετά την τρίτη αποβολή της συζύγου του - «Η δύναμή της, με εκπλήσσει κάθε φορά»

Newsroom

Ο Αλεξάντερ Λούντβιχ (Alexander Ludwig), γνωστός σε όλους για τον ρόλο του Cato στο «Hunger Games» και κυρίως για εκείνον του Bjorn Ironside στη σειρά «Vikings», αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του Λόρεν, υπέστη την τρίτη της αποβολή.

«Η δύναμη αυτής της γυναίκας μ' εκπλήσσει κάθε φορά. Σ' αγαπώ @laurendludwig και η αντοχή σου μέσα από αυτό, είναι ένας ακόμη από τους αμέτρητους λόγους που σ' αγαπώ. Όλα τα χτυπήματα που μας ρίχνει η ζωή, το έχουμε, δεν είσαι μόνη. Είναι πολύ πιο φυσιολογικό από ό,τι νόμιζα. Σκέφτομαι εδώ και ώρα για το αν θα δημοσιεύσω ή όχι κάτι σχετικά με αυτό, αλλά αποφάσισα ότι όλοι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για την αλήθεια περισσότερο» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που φιλά τη γυναίκα του, η οποία είναι ξαπλωμένη σ' ένα κρεβάτι νοσοκομείου.  

Παράλληλα, η Λόρεν από το δικό της προφίλ στο Instagram εξήγησε τον λόγο που αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για τις αποβολές τους. «Την περασμένη εβδομάδα ο Αλεξάντερ και εγώ είχαμε την τρίτη μας αποβολή. Αποφάσισα ότι θέλω να το μοιραστώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι ντροπή να μιλάμε. Θέλω να βοηθήσω τους άλλους να συνειδητοποιήσουν πόσο συχνές είναι οι αποβολές και πώς δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται. Περνώντας όλο αυτό, μ' έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σίγουρα δεν είμαι μόνη. Είναι τόσο συνηθισμένο και παρόλα αυτά, αισθάνομαι ότι δεν συζητιέται σχεδόν αρκετά. Αν οι περισσότεροι από εμάς μιλούσαμε για αυτά τα πράγματα, ίσως θα νιώθαμε λιγότερο μόνοι και φταίξιμο. Οι πληροφορίες είναι δύναμη και θέλω ν' αρχίσω να μοιράζομαι περισσότερα γι' αυτό».

 

Ο Αλεξάντερ Λούντβιχ γεννήθηκε στο Βανκούβερ και έχει τρία μικρότερα αδέλφια. Ξεκίνησε την καριέρα του από μια διαφήμιση παιχνιδιού του Χάρι Πότερ, σε ηλικία 9 ετών και αργότερα πήρε μέρος σε διάφορες ταινίες και σειρές. Με τη Λόρεν παντρεύτηκαν πριν από ένα χρόνο.

   

ειδήσεις τώραβίκινγκηθοποιόςεγκυμοσύνηαποβολήinstagram