Lifestyle|02.06.2022 09:27

«Φουντώνουν» οι φήμες για κρίση στη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ - «Τον έπιασε να την απατάει»

Newsroom

Οι φήμες για κρίση στην πολύχρονη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ, όλο και «φουντώνουν». Όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν είναι ιδανικά μεταξύ των δύο αυτή τη στιγμή, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πικέ επέστρεψε στο εργένικο σπίτι του στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την El Periodico, αρκετοί γείτονες του κτιρίου είδαν τον Ζεράρ Πικέ να μπαίνει και να βγαίνει την τελευταία εβδομάδα. Λέγεται επίσης ότι «απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης» με την παρέα του.

Χωρισμός λόγω απιστίας;

Μάλιστα, υπήρξαν και αναφορές ότι ο λόγος που ο Πικέ δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, είναι επειδή η Σακίρα τον έπιασε να την απατάει. Ειδικότερα, η El Periodico αναφέρει ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Πικέ και η Σακίρα «αποφάσισαν να χωρίσουν προς το παρόν», ενώ αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι τα πάρτι του αμυντικού της Μπαρτσελόνα είναι κάπως... εκτός ελέγχου.

 

Ο Πικέ έχει επίσης «εξαφανιστεί» από τα social media της Σακίρα, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του ζευγαριού στο παρελθόν, αλλά η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Μάρτιο.

Η σχέση των δύο ξεκίνησε το 2011, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της «Waka Waka (This Time For Africa)», το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Μίλαν και τον Σάσα.

 

σχέσηειδήσεις τώραχωρισμόςΣακίρααπιστίαΖεράρ Πικέ