Lifestyle|04.06.2022 11:22

Σακίρα: Πληροφορίες ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρίση άγχους μετά τις φήμες για απιστία του Πικέ

Newsroom

Νέα εξέλιξη φαίνεται πως έχει η κρίση που, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, περνά η Σακίρα (Shakira) με τον Ζεράρ Πικέ (Gerard Pique), καθώς αναφορές κάνουν λόγο για μεταφορά της τραγουδίστριας στο νοσοκομείο, λόγω κρίσης άγχους.

Ειδικότερα, το περιοδικό «Hola!» γράφει πως το συμβάν φαίνεται να σημειώθηκε στις 28 Μαΐου, δηλαδή μετά την επιστροφή της Σακίρα από το Φεστιβάλ των Καννών. Το ίδιο περιοδικό, όπως αναμεταδίδει η «Marca», έδωσε στο «φως» και φωτογραφίες της τραγουδίστριας που φαίνεται να κλαίει δίπλα σε ένα ασθενοφόρο.

Η Σακίρα εμφανίζεται να συνοδεύεται από τον Πικέ. Εκτός από τον ίδιο, και άλλα μέλη της οικογένειάς της ήταν κοντά της, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το περιοδικό.

Χωρισμός λόγω απιστίας;

Μάλιστα, υπάρχουν και αναφορές ότι ο λόγος που ο Πικέ δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, είναι επειδή η Σακίρα τον έπιασε να την απατάει. Ειδικότερα, η El Periodico αναφέρει ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Πικέ και η Σακίρα «αποφάσισαν να χωρίσουν προς το παρόν», ενώ αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι τα πάρτι του αμυντικού της Μπαρτσελόνα είναι κάπως... εκτός ελέγχου.

 

Ο Πικέ έχει επίσης «εξαφανιστεί» από τα social media της Σακίρα, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του ζευγαριού στο παρελθόν, αλλά η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Μάρτιο.

Η σχέση των δύο ξεκίνησε το 2011, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της «Waka Waka (This Time For Africa)», το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Μίλαν και τον Σάσα.

 

ειδήσεις τώραΖεράρ ΠικέχωρισμόςΣακίρανοσοκομείο