Lifestyle|05.06.2022 09:30

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλάει για την περιπέτειά της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

Newsroom
Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτοντας τα ευτράπελα πίσω από τη φετινή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών.

Θυμίζουμε πως το «Dodo», η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Πάνου Κούτρα έκανε πρεμιέρα στο 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και το καστ της ταινίας βρέθηκε στην Κρουαζέτ. Σμαράγδα Καρύδη, Μυριέλλα Σαββίδου, Νατάσα Εξηνταβελόνη, Άκης Σακελλαρίου, Τζεφ Μοντάνα, Πολύδωρος Βογιατζής ήταν κάποια από τα ονόματα που έζησαν αυτή τη εμπειρία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης. 

Αναφορικά με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο αυστηρό το πρόγραμμα των Καννών όπως μου είχε πει ο Πάνος Κούτρας. Άργησα λίγο, έφαγα κάτι γιατί πεινούσα και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο είδα τον Κούτρα να ωρύεται και εγώ ήμουν μισοντυμένη γιατί ήταν μεγάλο το ρούχο».
 
«Εκεί υπήρχε πλήθος και αστυνομία που δεν με άφηνε να περάσω, ούρλιαζα, πατούσα διάφορους ανθρώπους στον τοίχο, ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Με είδε ευτυχώς μια κυρία που κατάλαβε ότι είμαι από την ταινία και μπήκα τελευταία στιγμή, ιδρωμένη και χάλια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε

ειδήσεις τώρασυνέντευξηφεστιβάλ ΚαννώνΣμαράγδα Καρύδη