Lifestyle|11.02.2019 22:35

MasterChef 3: Οι φωνές του Ιωαννίδη και ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας (vid)

Newsroom

Η αγωνία και οι υψηλές προσδοκίες έρχονται να βάλουν τους παίκτες του «MasterChef 3» για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού. Τίποτα, όμως, δεν είναι ίδιο στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής. Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ένα ανατρεπτικό Mystery Box ήρθε να ταράξει όλα όσα νόμιζαν ότι γνωρίζουν οι παίκτες, γι’ αυτόν τον μαγειρικό διαγωνισμό. 

Ωστόσο, σε ένα σφάλμα υπέπεσε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου στην πρώτη δοκιμασία του «MasterChef 3». Ο χρόνος που είχαν οι διαγωνιζόμενοι για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους έληξε, ωστόσο, η ίδια δεν είχε προλάβει να στήσει, με αποτέλεσμα να βάλει το κρέας στο πιάτο της μετά τη λήξη. Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης, την είδε και αμέσως της φώναξε να βγάλει από το πιάτο αυτό που έβαλε μέσα.

 

Παράλληλα, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τα χειρότερα πιάτα της δοκιμασίας. Αυτά ήταν του Πάνου που δεν κατάφερε να μαγειρέψει το αρνί που είχε στο πιάτο του, της Ελίζαμπεθ που δεν έστησε καν το πιάτο της λόγω κακής διαχείρισης χρόνου και του Χαράλαμπου από την ομάδα του Κοντιζά, ο οποίος του είπε πως πρέπει να δοκιμάζει κάθε υλικό από τα πιάτα του προκειμένου να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Από την άλλη, η νικήτρια της βραδιάς ήταν η Σπυριδούλα. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChef 2019MasterChef