Lifestyle|12.02.2019 01:00

Survivor 3: Η νίκη της Ελλάδας και η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων (vids)

Newsroom

Πάθος, ένταση, αρκετές κλωτσιές, αλλά και τεχνική είδαμε στο σημερινό στίβο μάχης του «Survivor 3». Οι παίκτες διαγωνίστηκαν σ' έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος απαιτούσε ταχύτητα και στόχο. 

Η Ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε με 10 – 8 να πάρει τον αγώνα και να γευτεί το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν λαχταριστό φρέσκο ψωμί με κρέμα φουντουκιού.

Ωστόσο, λίγο πριν τη νίκη της ελληνικής ομάδας, σημειώθηκε ένα έντονο περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο. Η Δήμητρα και η Αφροδίτη εκπροσωπούσαν τους Έλληνες, όμως η τελευταία έπεσε και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο αγώνας διεκόπη για λίγο, με την Αφροδίτη, βλέποντας τη συμπαίκτριά της στο έδαφος, να φωνάζει στα αγγλικά: «Δεν είναι πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι».

Η δήλωσή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Τούρκο παίκτη, και σε έντονο ύφος της τόνισε: «Το ξέρουμε δεν χρειάζεται να το λες!».

Θυμίζουμε ότι στην αρχή του σημερινού επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Νάντια Μαυρουδέα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το «Survivor» λόγω ιατρικού προβλήματος. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η Ρία Κολοβού επιστρέφει κανονικά στην ομάδα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Survivor 2019Survivor