Lifestyle|08.06.2022 11:00

Τζόνι Ντεπ: Έφτιαξε προφίλ στο TikTok μετά τη δικαστική του νίκη έναντι της Άμπερ Χερντ - Μετρά ήδη 7,5 εκατομμύρια followers

Newsroom

Λογαριασμό στο TikTok άνοιξε ο Τζόνι Ντεπ μετά τη δικαστική του νίκη έναντι της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ και ήδη μετρά 7,5 εκατομμύρια followers. Στην πρώτη ανάρτηση, δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από τη δίκη, την περιοδεία του και τη στήριξη του κόσμου ενώ ευχαρίστησε τους «πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητος» φανς που στάθηκαν δίπλα του.

«Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας... ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζόνι Ντεπ» έγραψε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε αμέσως viral, καθώς έχει προβληθεί πάνω από 13 εκατομμύρια φορές μέχρι στιγμής με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους. «Είμαστε πάντα μαζί σου Τζόνι» εγραψε ένας χρήστης. 

Η «απάντηση» της Άμπερ Χερντ

Λίγο αργότερα, ήρθε και η αντίδραση από τη μεριά της Άμπερ Χερντ. «Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι "προχωράει μπροστά", τα δικαιώματα των γυναικών προχωρούν προς τα πίσω. Το μήνυμα της ετυμηγορίας προς τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… να φοβούνται να σηκωθούν και να μιλήσουν» ανέφερε η ανακοίνωση. 

Θυμίζουμε πως το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, καταλήγοντας πως η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε σε άρθρο της στην Washington Post, όπου τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, κατέληξε στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και κακόβουλη. Οι επτά ένορκοι έκριναν πως ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της ηθοποιού, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της, με τον Τζόνι Ντεπ. Με το παραπάνω σκεπτικό, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του διάσημου ηθοποιού, στον οποίο επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Η δικηγόρος του Ντεπ πήρε προαγωγή

Ωστόσο, κερδισμένος από τη δικαστική διαμάχη, δε βγήκε μόνο ο Τζόνι Ντεπ αλλά και η δικηγόρος του, Καμίλα Βάσκεθ, η οποία πήρε προαγωγή στο δικηγορικό γραφείο που εργάζεται. «Η Βάσκεθ ήταν βασικό μέλος της δικαστικής ομάδας που κέρδισε την ετυμηγορία των ενόρκων την 1η Ιουνίου 2022 για τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ στη δίκη του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ. Ιστορικά, κρατήσαμε αυτή την ανακοίνωση για το τέλος του οικονομικού μας έτους. Αλλά η απόδοση της Καμίλα κατά τη διάρκεια της δίκης του Τζόνι Ντεπ απέδειξε στον κόσμο ότι ήταν έτοιμη να κάνει αυτό το επόμενο βήμα τώρα. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή και ανυπομονούμε για όσα θα καταφέρει ως η νέας μας συνεργάτης».

δικαστική διαμάχηΤζόνι ΝτεπΑμπερ Χερντειδήσεις τώραTik Tok