Lifestyle|08.06.2022 12:10

Δίκη Λιγνάδη: Για πρώτη φορά μέρος της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα - «Ηταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Σήμερα πρόκειται να καταθέσει η Ελένη Κούρκουλα ως μάρτυρας υπεράσπισης. Μάλιστα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκε και ένα μέρος όσων είχε καταθέσει στις Αρχές, όταν ξέσπασε αυτή η ιστορία.

«Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Νοικιάζαμε ένα σπίτι εκεί και έμενε μαζί μας, μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του. Πήγαμε όλοι μαζί την 1η Αυγούστου και μείναμε στο σπίτι που νοικιάζαμε στο Σταυρό Ιθάκης και το μέρος αυτό λέγεται Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κύριου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο.

Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από την 1η Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από την Ιθάκη, θέλει μια διαδικασία. Ήμασταν 22 μέρες στην Ιθάκη με τον κύριο Λιγνάδη, τον αδερφό του και την ανιψιά του που κάποια στιγμή γύρισε πίσω στη μαμά συνοδεία του πατέρα της. Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος». 

Αλέξης Κούγιας: «Όταν κάποιος πουλάει την ομοφυλοφιλία του είναι... επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αλέξης Κουγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Βαίνουμε προς την ολοκλήρωση της δίκης. Μένει ακόμα ένας μάρτυρας κατηγορητηρίου και σήμερα έχουν κλειθεί να καταθέσουν και τρεις μάρτυρες υπερασπίσεως του κ. Λιγνάδη, που είναι η κ. Κούρκουλα, η πρώην υπουργός, ο πρώην σύζυγός της, ο ιδιoκτήτης του Action24 και επίσης ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης. Συνεπώς ολοκληρώνονται οι μάρτυρες και μπαίνουμε στην ανάγνωση των εγγράφων». 

Σχετικά με τη δήλωση που έκανε για το «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» σχολίασε: «Όταν κάποιος πουλάει την ομοφυλοφιλία του, πώς αλλιώς μπορείς να τον ονομάσεις; Δεν ψάχνω να βρω κάποιον άλλον όρο. Όταν, όμως, την ομοφυλοφιλία την κάνεις επάγγελμα, ζεις από αυτήν και πουλάς σοκαριστικές φωτογραφίες, τις οποίες μόνος σου ονομάζεις τέχνη. Θα έπρεπε η ελληνική κοινωνία να δει αυτές τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου προσώπου, που μάλιστα λέει ότι τις έβγαλε για φιλανθρωπικό σκοπό». 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δε μπορώ να σχολιάζω πια τις γραφικότητες του Αλέξη Κούγια»

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Κούγια. «Δεν μπορώ να σχολιάζω πια τις γραφικότητες του κύριου Κούγια. Αυτά που άκουσα είναι γεμάτα ανακρίβειες. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας που αναφέρει δεν ήταν ο ταμίας, είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΣΕΗ. Μας χαρακτηρίζει όλους αμόρφωτους ο κύριος μορφωμένος. Η ταμίας του σωματείου μας είναι γυναίκα εδώ και χρόνια και δεν είναι μάρτυρας στη δίκη. Όλα αυτά που είπε ο κύριος Κούγιας είναι γεμάτα ανακρίβειες. Μιλά για παράνομη διαγραφή. Προφανώς και αυτά που λέει τα έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μιλά πάντα για μετριότητες αλλά μάλλον δεν έχει δει θέατρο στη ζωή του για να λέει τόσους ηθοποιούς μέτριους. Είναι προσβλητικά αυτά που λέει». 

Αλέξης ΚούγιαςΣπύρος Μπιμπίλαςηθοποιόςειδήσεις τώραομοφυλοφιλίαΔημήτρης ΛιγνάδηςΕλένη ΚούρκουλαΣΕΗ