Lifestyle|09.06.2022 19:10

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδαγε το «δεν πάω πουθενά» και από κάτω έπεφτε ξύλο – Πώς σημειώθηκε το απίστευτο περιστατικό

Newsroom

Μία επεισοδιακή βραδιά έζησε, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ο Βασίλης Καρράς όταν, ο κεντρικός χώρος του μαγαζιού όπου τραγουδούσε, μετατράπηκε σε ρινγκ. Όταν ο έλληνας τραγουδιστής ερμήνευε το «Δεν Πάω Πουθενά», για ασήμαντη αφορμή, δύο παρέες θαμώνων πιάστηκαν στα χέρια.

Άγριο ξύλο για μία καρέκλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο ξύλο μεταξύ των δύο παρεών άρχισε να πέφτει όταν κάποιος από τη  μία παρέα, έσπρωξε μία καρέκλα της άλλης παρέας, με αποτέλεσμα, όλοι μαζί να πιαστούν στα χέρια. Βλέποντας το άγριο ξύλο, ο Βασίλης Καρράς φώναξε από την πίστα «έλεος ρε παιδιά» αλλά δεν τού έδωσαν σημασία. Εντέλει, οι σεκιούριτι του μαγαζιού έβγαλαν έξω τις δύο παρέες και ο τραγουδιστής συνέχισε το πρόγραμμά του.

Όλες οι ειδήσεις

Σκληρή απάντηση Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: Ανιστόρητοι ισχυρισμοί και έωλα μυθεύματα – Δεν μπορούν να πλήξουν την εθνική κυριαρχία μας

Vor V Zakone: Η συμμορία που ρήμαζε σπίτια σε όλη την Αττική – Η δράση, η ιεραρχία και τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Το παρασκήνιο του ξεσπάσματος Παναγιωτόπουλου: Τι προκάλεσε την οργή του ΥΠΕΘΑ κατά αξιωματικών και τις αναφορές για «ελβετικό τυρί»

Πώς η χελώνα... Μάριος και η περσινή του «αποστολή» δίνουν τη λύση για την έξαρση των μωβ μεδουσών - Βίντεο από τη δράση του

Βασίλης ΚαρράςΜελβούρνηΑυστραλίαάγριο ξύλοειδήσεις τώρα