Lifestyle|10.06.2022 10:19

Ιάσονας Μανδηλάς: Δέχτηκε ομοφοβική επίθεση από 4 άτομα στο μετρό - Η ανάρτηση στο Instagram

Newsroom

Επίθεση σε σταθμό του μετρό ανέφερε πως δέχτηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Ο τραγουδιστής και χορευτής δήλωσε πως τέσσερις άγνωστοι αρχικά τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο ένας του επιτέθηκε χτυπώντας τον με μπουνιά, επειδή είχε τα νύχια του βαμμένα.

«Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι τέσσερα άτομα στον σταθμό Περιστερίου στο μετρό, μου επιτέθηκαν και το ένα μου έδωσε μπουνιά επειδή έχω βαμμένα μαύρα νύχια. Όταν με ρώτησαν αν είμαι γκέι, τους είπα ναι. Αυτά, να προσέχετε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Μανδηλάς, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό. 

Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος»

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα στην κάμερα του «Love it» και είχε δηλώσει ότι πολύ καιρό τώρα σε συνεντεύξεις αισθάνεται άβολα γιατί δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει. «Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου "Τι σου αρέσει από μια κοπέλα;", "Πώς φλερτάρεις μια κοπέλα;". Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις» είχε πει. 

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα» ανέφερε για την παιδική του ηλικία. Όσο για την τωρινή του σχέση, ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε: «Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές».

επίθεσηΠεριστέριμετρόειδήσεις τώραομοφυλοφιλίαΙάσονας Μανδηλάς