Lifestyle|12.02.2019 13:55

Grammys 2019: Δέκα «ούμπερ» εμφανίσεις που έκαναν θραύση (pics)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Την περσινή χρονιά τα μουσικά βραβεία να είχαν κατηγορηθεί ως καθαρά ανδρική υπόθεση, όμως τα Grammys 2019 απογείωσαν φέτος οι πιο εκρηκτικές σταρς της βιομηχανίας του θεάματος. 

Με οικοδέσποινα την Αλίσια Κις, η τελευτή απονομής των Grammys 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Staples Center του Λος Άντζελες, σήκωσε αυλαία με τις δυναμικές ομιλίες των Lady Gaga, Τζένιφερ Λόπεζ, Μισέλ Ομπάμα και Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Φέτος, 15 γυναίκες καλλιτέχνιδες ήταν υποψήφιες στις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες: Καλύτερο Άλμπουμ, Τραγούδι της Χρονιάς (καλλιτέχνης), Τραγούδι της Χρονιάς (δημιουργός) και Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης, γεγονός που δημιουργεί «περισσότερες ευκαιρίες για μια ευρύτερη αναγνώριση».

T

Η Lady Gaga κέρδισε τρία βραβεία και εμφανίστηκε live, ενώ την ίδια στιγμή στα BAFTA 2019 ο Μπράντλεϊ Κούπερ κέρδιζε το βραβείο μουσικής για την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται».

Η ερμηνεύτρια της κάντρι Kacey Musgraves κέρδισε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Golden Hour» και ακόμα τρία βραβεία. Δίσκος της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς αναδείχθηκε το «This is America» του Clildish Gambino και Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης η Dua Lipa. Ζωντανά στην τελετή - μεταξύ πολλών καλλιτεχνών - εμφανίστηκε και η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα αφιέρωμα στη θρυλική δισκογραφική εταιρία Motown.

Δείτε αναλυτικά τους νικητές των Βραβείων Grammys 2019.

Δείτε 10 από τις εμφανίσεις της βραδιάς των Grammys 2019 που εντυπωσίασαν:

1. Dua Lipa - Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη για την ποπ σταρ που εμφανίστηκε γεμάτη... παραμάνες:

T

2. Η Lady Gaga στη live performance φόρεσε μια απαστράπτουσα ολόσωμη φόρμα που συζητήθηκε...

T

3. Cardi B - Αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο για το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ της Χρονιάς (με το «Invasion of Privacy») στην ιστορία των Grammys, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «κατεβάζει» το προφίλ της στο Instagram. Παρά ταύτα, η εμφάνισή της ως κοχύλι έκανε την εντύπωση που έπρεπε. Πρόκειται για μια vintage Thierry Mugler δημιουργία, που θυμίζει ένα τεράστιο ροζ κοχύλι. 

T

4. Νταϊάνα Ρος - Η 74χρονη κόκκινη θύελλα της βραδιάς. Το κατακόκκινο φουστάνι-τουαλέτα που την έκανε να μοιάζει αέρινη στη σκηνή είχε τα πιο θετικά σχόλια. 

T

5. Κέιτι Πέρι - Η ποπ σταρ φόρεσε μια δημιουργία Balmain, που κανείς δεν μπόρεσε να περιγράψει:

T

ή μάλλον κάποιος μπόρεσε να περιγράψει:

T

6. Η Μάιλι Σάιρους ντύθηκε με κοστούμι και φόρεσε παπούτσια ... κατά παραγγελία, με τακούνια Μ C:

T
T

7. Τζένιφερ Λόπεζ - Η «καπελαδούρα» κατά γενική ομολογία τής πάει και η Τζένιφερ έγινε η μόνη celebrity της βραδιάς που φόρεσε κάτι στο κεφάλι της.

T

8. Τράβις Σκοτ και Κάιλι Τζένερ - Η Κάιλι φοράει επίσης Balmain και όλοι σχολίασαν τις «αγάπες» του ζευγαριού που πέρασαν τη βραδιά αγκαλιασμένοι.

T

9. Ντόλι Πάρτον - Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της αμερικανικής ποπ είναι το πρόσωπο που λατρεύει η Μάιλι Σάιρους ( ο πατέερας της οποίας είναι ο διάσημος τραγουδιστής της κάντρι Μπίλι Ρέι Σάιρους)

T

10. Καμίλα Καμπέγιο - Την τραγουδίστρια της καταιγιστικής επιτυχίας «Havana» χτένισε για τα Grammys 2019 ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος (όπως και την Μέγκαν Τρέινορ). 

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Grammys 2019Grammy