Lifestyle|12.06.2022 09:59

Αντιδράσεις για τον Snik: Ακύρωσε τελευταία στιγμή προγραμματισμένη εμφάνιση στην Κομοτηνή – Ποιος ο λόγος

Newsroom

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Κομοτηνή, όπου είχε προγραμματισμένο live ο Snik ο οποίος κατηγορεί τους ανθρώπους του μαγαζιού ότι δεν ήταν επαγγελματίες ενώ αυτοί, από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι ο ράπερ ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του γιατί δεν τού έκλεισαν εισιτήριο business class.

Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες

«Το event Κομοτηνής σήμερα ακυρώνεται, τα λέμε σύντομα, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες», έγραψε ο Snik στο Instagram σχετικά με τους λόγους ακύρωσης της εμφάνισής του στην πόλη. Όπως άφησε να εννοηθεί ο ράπερ, υπήρξε πρόβλημα στη συνεργασία του με την ιδιοκτησία του μαγαζιού. Από την πλευρά του το μαγαζί, μέσω του δικηγόρου που το εκπροσωπεί και μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend», ισχυρίστηκε ότι ο λόγος της ακύρωσης την τελευταία στιγμή ήταν ότι δεν έκλεισαν στον ράπερ εισιτήριο Business Class στην πτήση που θα τον μετέφερε στην πόλη.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, Γουίλιαμ Χαμπίπ, το ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνεργάζεται με το μαγαζί έκλεισε στον Snik θέση στην πρωινή πτήση για Αλεξανδρούπολη, η οποία, όμως, είχε μόνο οικονομική θέση και όχι business. Ο ράπερ, εντέλει, πέταξε μέχρι εκεί αλλά, δυσαρεστημένος με την παρανόηση μεταξύ του μάνατζέρ του και του πρακτορείου, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μαγαζί. Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι του μαγαζιού θα ακολουθήσουν τη νομική οδό καθώς ο Snik είχε ήδη εισπράξει την προκαταβολή για την προγραμματισμένη του εμφάνιση.

Όλες οι ειδήσεις

Παναγόπουλος στο ethnos.gr: «Αν έδειχνα σε έναν ξένο δημοσκόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων θα έλεγε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη» - Γιατί δεν συμβαίνει αυτό

Μακρόν VS Μελανσόν με έπαθλο την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Γαλλία: Πόσο πιθανό είναι το σενάριο της συγκατοίκησης

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» διαγνωστικές εξετάσεις – Νέο σύστημα διπλού ελέγχου

Παράδεισος για (πολύ) λίγους: Το άγνωστο νησάκι της Μεσσηνίας με τη μία και μοναδική παραλία και το ιστορικό ναυάγιο

ειδήσεις τώραράπερSnikμαγαζιάΚομοτηνή