Lifestyle|13.06.2022 13:18

«Εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται φράσεις» - Η απάντηση Μητσιά στις αντιδράσεις

Newsroom

Διευκρινήσεις έδωσε, μέσω Facebook, για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας, ο Μανώλης Μητσιάς.

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να διευκρινίσει ότι, τα λόγια του απομονώθηκαν και ήταν διαφορετικό το νόημα αυτών που ήθελε να πει. Υποστήριξε ότι η δήλωσή του δεν αφορούσε αποκλειστικά στους ομοφυλόφιλους αλλά γενικώς τους ανθρώπους και τους τρόπους που προκαλούν.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι' αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν», έγραψε ο Μανώλης Μητσιάς.

Όλες οι ειδήσεις

Τα πρώτα συμπεράσματα από τον α’ γύρο των γαλλικών εκλογών: Νικητές, χαμένοι και διακυβεύματα – Ο ενισχυμένος Μελανσόν και οι πονοκέφαλοι του Μακρόν

Μετά τον Ερντογάν, τα τουρκικά ΜΜΕ παίρνουν ξανά τη σκυτάλη των απειλών: «Θα φτάσουμε την Ελλάδα στην Αδριατική»

Φόβοι για 6ο κύμα κορονοϊού από τους ειδικούς: Εξαιρετικά νοσογόνα τα στελέχη Όμικρον 4 και Όμικρον 5

Chatbot της Google απέκτησε συνείδηση; Η αποκάλυψη τεχνικού που τον έθεσε σε αναγκαστική άδεια

ομοφυλόφιλοιΜανώλης Μητσιάςειδήσεις τώρα